Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Upsala prehitro končal :lol: se vidi da je treba pohiteti na SAM-a :wink: .
No tukajle pa je že postavljena fotogalerija slik.Katere je poslikal moj znanec iz Strahinja.Ob tej priliki se mu zahvaljujem za njegov fotografski prispevek.Zahvaljujemo se tudi vsem ostalim, ki ste kakorkoli fotografsko zaznamovali ta tek.Hvala lepa!
Vidimo se torej tudi na 1.Teku na Vodiško planino 2007 VABLJENI tudi tu!
http://www.adolimpik.eu/fotogalerija/te ... _2007.html
Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 Laufer
Danes me je organizator prijetno presenetil, saj sem po pošti dobil video posnetek (na CD-ju) teka.

HVALA in tako naprej ! :D

Sigurno še pridemo !
 dragann
Bravo organizator teka. Tudi mene je današnja pošta prijetno presenetila. Samo tako naprej.

LP
 janči
ODLIČNO PRESENEČENJE, ŠE TAKO NAPREJ, SE VIDIMO NASLEDNJE LETO.

LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja probali smo prireditev oziroma poskušamo prireditev še bolj približati ljudem na več načinov.
Med drugim moram opozoriti da dve osebi to sta PETERMAN DANA iz Ljubljane in pa TAVČAR CVETO BEDRIM IKA ŽIRI nista podala naslova tako da ju CD s filmom čaka pri organizatorju.Če ju kdo pozna naj sporočita točen naslov kamor jima bomo poslali omenjeni CD in pa rezultate.
Za naslednje leto pa saj veste zmeraj se kaj najde da bi lahko človek naredil bolje.Seveda mislim da se mora vsak prireditev narediti najmanj na istem nivoju kot preteklo leto.Ali pa še boljše seveda koliko si to resnično želijo.
Skratka se vidimo na 1.Teku na Vodiško planino 2007 30.septembra.
Uživjte kjerkoli pač že boste se potepali!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tae
Hvala zajc za fotke, sem si jih že snel dol. Ženo bi pa lahko zaposlil za fotografinjo. Vidim, da se je dobro držati v tvoji bližini.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Kar pravi čas za te fotke, prav prijetno se je v teh mrzlih dneh spomniti na prijeten in vroč tek v Kropi 8) .
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
zajc napisal/-a:Sem pospravljal podstrešje :roll: in našel nekaj slik. Čeprav je minilo 3 mesece, sem jih vseeno objavil na http://zajc.deteljica.si/thumbnails.php?album=2

Slikano je precej TF-jevcev (vsaj tistih, ki so nosili TF drese).

:twisted:

Ja ZAJC zahvalil bi se ti za vse slike ki jih je naredila tvoja žena, :wink: !
Za naslednje leto pa se že dogovarjamo da bi slike ki bi jih naredili vsi prisotni.Nam oddali v roku enega tedna, seveda bi poleg vseh slik, ki bi se nabrale razen tistih podvojenih.Dobil vsak tekač vključno s filmom, ki pa bo obljubimo defenitivno boljši kot letošnje leto.Seveda vse to za še bolj podoživljajoče trenutke o Teku po ulicah Krope, ki ga boste pretekli na vseh razdaljah.Naslednje leto bodo tudi otroci, ki bodo tekli na 1km dolgi progi in seveda vsi ostali posneti tako kot se spodobi.
Hvala za vse slike!Probal bom skupaj zbrati čimveč slik, kar se jih bo nabralo od vseh let skupaj torej naslednje leto bo že 3.Tek po ulicah Krope 2008 in to z mednarodno udeležbo.Tako da lahko že sedaj govorimo mednarodnem teku po ulicah Krope 2008!
Ob 10 obletnici teka pa delamo že sedaj, čeprav je do tedaj še dalež, da bi se počutili čudovito tako kot do sedaj in kot se boste v redu še na naslednjih tekih po ulicah Krope in Teku na Vodiško planino vse do takrat.
Radi bi pripravili še kako odmevno tekmovanje, kot je naprimer DUATLON NA VODIŠKO PLANINO z gorskimi kolesi seveda.Pa porajajo se še mnogo drugih variant za čimbolj doživeto počutje v tem koncu.Seveda v športnem pomenu besede.
Skratka imejte se lepo in se vidimo naslednje leto na 3.Teku po ulicah Krope 2008 in pa na 2.Teku na Vodiško planino 2008, ki bo že mednarodno obarvan!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Torej vsi ki imate še vse fotografije od letošnjega teka, in pa od lanskega leto
jih shranite v originalni velikosti, bi lepo prosil da jih potem uredimo tako ali drugače in da jih bo dobilo čimveč ljudi širom po Sloveniji.In vsi ki bi radi podoživljali ta tek in vse ki bodo še sledili!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA