Vidim, da se je debata počasi zaključila. Torej je čas, da še jaz kaj povem.
HVALA vsem, ki ste se udeležili Povežimo soline 2010.
Bilo je enkratno, veliko ljudi, veliko prijateljev, dobro vzdušje in prijeten dan!
Res je na koncu nam je za nekatere zmanjkalo vrečk presenečenja. Predvsem se je to zgodilo zaradi navala pohodnikov, ki so prišli nenajavljeni. Vsem, ki ste ostali brez se OPRAVIČUJEM in obljubljam, da vam bomo kmalu sporočil način na kateri se vam bomo oddolžil!
Glede na to, da ste nekateri kar natolcevali se bom tudi sam malo poigral z vašimi izjavami.
-
Gneča na štartu = no coment
-
Kompliciranje pri prevzemanju štartnih številk =no coment
-
Zamuda na štartu = bili smo vezani na avion in zamude je blo le 8 minut
-
Gneča na cilju = a se je kdo vprašal zakaj je bila gneča? Nismo pobirali ne časov ne štartnih številk... gneča je bila, ker se tekači, ki so pritekli skozi cilj niso hoteli odmaknit od miz z vodo in sadjem. Nekateri so mislili, da je vse tisto samo za njih. Požrešnost ne pozna meja!
-
niso mi dali vina, ker sem "VIP kartico" pustila doma = no coment
-
2000+ tekačev, na cilju pa dva para deklet, ki so delila vrečke... pa to že matematična logika pove, da ne bo šlo = saj zato jih je bilo več, da je šlo hitreje in kot povedano je bila gneča tudi takrat, ko vrečk ni bilo več
-
Ker sta bila na dvigovanju številk 2 (z besedo DVA) diksija. = v prijavni službi je bilo 14 ljudi, 12 v Strunjanu in 2 v Portorožu za 150 ljudi. Diksiji ste mogoče v Ljubljani, tu pri nas imamo imena!
-
Dva wcja za kulk? 2 jurja ljudi = v Strunjanu sta bila 2 kemična WCja + ogromen WC pri lokalu, na Seči pa je bilo 7 kemičnih WCjev
- Potem
deset minut pred deseto nepregledna množica čakajočih na avtobus = no coment
- zadji avtobus iz pekla. Nujno bi morala biti tam
vsaj dva redarja, ki bi zadevo imela pod nadzorom = pa še policaja s psom, da bodo normalne odrasle osebe vstopile na bus...
- Obi ti bi odlično primorsko pašto = pašto lahko ješ v LJ, MB, CE, NM v Strunjanu so bobiči, če ti pa ne potegnejo me prosim obvesti in drugo leto bo samo zate (ker si naš redni gost) pašta, kot je bila zelenjavna mineštra za vegije.
- ker ni bilo daril (vina olja in bona za malico).
Organizacijo lahko opišem z eno besedo KATASTROFA! Edino kar mi je bilo všeč je vreme in lepa proga = vino je bilo le z bonom za stalne udeležence, olje je bilo za vse, bobiči so ostali kljub temu, da so jih delili brez bonov. KATASTROFA bi bila, če bi dva povozilo, če bi se eden izgubil... če pa ti nisi dobila vrečke presenečenja je zmanjkalo vrečk ne pa da je to katastrofa!
-
Vabilo in navodila za prireditev so bila napisana tako nejasno, kot bi jih pisal osnovnošolec = res je dali smo jih pisat prvošolčkom, da jih bodo nepismeni lažje prebrali. V vabilu je vse, opisno in v alinejah in tudi piše, da VIPi dobijo buteljko vina in šment tudi tega ljudje niso razumeli. Ob spletni prijavi si na meil dobil točna navodila po korakih, kaj moraš narediti. Če ne verjameš klikni na
http://www.skid.si/?soline in si poglej vabilo še enkrat. Arhiv vabil, vabilo 2010, 3. list
- Rešitev je zagotovo v čipih = čipov ne bo nikoli, ker je to netekmovalen tek, ne bo časov in ne bo rezltatov. Tako kot letos bodo tekači ob prihodu skozi cilj dobili kartonček z uvrstitvijo. Ure pa imate itak boljše kot mi!
-
no če bi prišel pravočasno (s številko po pošti) v strunjan bi vseeno čakal vsaj 45 minut = zakaj pa si bil v Strunjanu in ne na parkirišču pred Marino??? Aja, ker so bila navodila slabo napisana...
Najlažje je kakat po organizatorju svoje napakice pa spregledat. Cel čas ampak resnično vse skozi povdarjamo, da je to poseben tek, da sta cilj in štart ločena, da je treba priti bolj zgodaj, ker potem bo gneča, da tisti s plačano štartnino gredo v Portorož... ampak tudi med tekači so taki, ki ne upoštevajo navodil!
In kako naprej?
1. Pohodniki definitivno odpadejo, časovno jih bomo premaknili.
2. Kljub temu, da ste nas popljuvali zaradi cilja ni nihče dal konkretnega predloga kaj narediti (to govorim za tiste, ki se učijo na napakah drugih...). lani je bilo isto, predvideval sem, da je to zaradi pobiranja časov in številk. Letos tega ni bilo in je bila gneča ista, ker se tekači ob vodi in bananah niso premikali (sem plačal 15€ in zdaj moram za 20€ pojest banani in popit sokov). Rešitev je enostavna. Cilj pomakniti 200m nazaj, proti vhodu na parkirišče in vodo pustiti tam kjer je bila!
3. Vsi tisti, ki ste tako razočarani nad to katstrofalno organizacijo vas prosim, da mi
pošljete vaše naslove, da vam naslednje leto ne bom pošiljal vabila.
4. Drugo leto bo vabilo enako, ker je tako že 4 leto in vsako leto prav to vabilo pripelje 100% več udeležencev!
In čisto na koncu!
Če bi se v cilju, ko ste nekateri ostali brez vrečke obnašali malo bolj kulturno bi bili vsi, ki so bili tam dosti bolj zadovoljni. Organizirali smo prireditev na kateri je sodelovalo skoraj 3000 in 1
0 težakov brez vrečke nam je pokvarilo dan. Pokvarilo v toliko, da nekateri nočejo več niti slišat da bi pomagali!
Mi se zavedamo naših napak! Kaj pa udeleženci?