Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

anab
[quote="nada"]špela, vauuuuu bravo.....se mi je zdelo,da si se nekam stanjšala...ja,ja tudi če te ni na FB, slikce vseeno krožijo ;)

Špela*, na fotkah si prav luštno dekle, če pa ne dovoliš, da so objavljene sporoči. Ja res je naša špela* stanjšana, vedno nasmejana in v cilju je bila vesela in vsa začudena nad svojim rezultatom, joj, je rekla, saj ne morem verjet, da sem izboljšala svoj PB. Bravo in vse čestitke :laola
 jozafat
REZULTATI IN FOTOGRAFIJE MEDEIA 2011 so na spletni strani marciatorigorizia.it - vsem še enkrat iskrene čestitke za tekaški praznik
sonce je pregnalo meglo za goro
tekači že proti Čavnu gredo
veselo vriskajo in si pojo.....
 tanjab
Obivankenobi napisal/-a: Po teku sem pojedel vsaj pet kosov potice, ker mi je cukr zelo "padu", no upam, da jo ni za koga zmanjkalo...

Jaz sem ostala brez potice :shock: a je bila dobra? :D :D :D

Pretekla 30 km pod časom kot sem si zastavila (3h) ..18 min prehitra :lol:

Čestitke vsem za pretečeno razdaljo in za nove osebnostne rekorde :laola ..kar nekaj jih je bilo :clap:
tanjab napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a: Po teku sem pojedel vsaj pet kosov potice, ker mi je cukr zelo "padu", no upam, da jo ni za koga zmanjkalo...

Jaz sem ostala brez potice :shock: a je bila dobra? :D :D :D

Pretekla 30 km pod časom kot sem si zastavila (3h) ..18 min prehitra :lol:

Čestitke vsem za pretečeno razdaljo in za nove osebnostne rekorde :laola ..kar nekaj jih je bilo :clap:

ups, sori :oops: :oops: :roll: , se bom drugič poskusil zadržati...drugače je bila pa odlična, čestitam za odličen oziroma prehiter tek... :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Tudi jaz sem laufal v Medei in sicer na 21 km progi. :--

Ta tek ni bil v planu, ker me kar nekaj časa daje poškodba noge, a da sem šel je kriva maca. :wink: Mene se da zelo hitro prepričat za tek, pa čeprav še en dan prej težko hodim. :D In tudi sedaj je bilo tako. Dobri družbi se nisem mogel upreti. :D Še dobro, da me je v četrtek fizioterapevtka P.. :cast: :cast: polimala z Kinesio trakovi.

Zaradi poškodbe si tudi nisem delal nekih načrtov glede časa teka. Rekel sem si; "bom kolikor bom, oziroma kolikor bo noga vzdržala".Potem srečam Tomaza 77, ki me nagovarja, da greva speli* za zajčka za 1:50. :argue: Evo motivacija, ki se ji nisem mogel upreti. Startali smo vsi trije skupaj iz odzadja, začeli zmerno in tempo stopnjevali do časa cca 5:00 min/km in ga potem v enakem ritmu držali do konca. Tomaz 77 zna res držati enakomeren tempo in to brez ure, tako da meni ni bilo potrebno pogledovati na moj Garmin. Spela* je res tekla celo pot zelo suvereno, tudi vzponi čez viadukte ji niso delali problema in je bil tempo v istem ritmu. :clap: Nekaj časa je tudi sama vodila to našo malo četico tekačev. :clap: S takim ritmom smo vzdržali do cilja. :D

Vse čestitke speli* za nov PB, :clap: :clap: ki pa verjetno ne bo dolgo vzdržal, saj po videnem v nedeljo je imela še nekaj rezerve v nogah. :clap: Velik napredek si naredila spela* :clap: Še enkrat čestitke :clap: :clap:

Hvala maci, (vesel sem da sem se povabilu odzval) mušnici, laufarju za družbo na poti tja in nazaj, in vsem, s katerimi sem delil to skupno druženje v Medei.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA