Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

stari bor
S svojo vzvišeno oceno Palmanove po prvem obisku si kar opravičil svoj nadimek Piroman,pravzaprav ti privoščim,da te ja Mateja prehitela.Jaz sem tudi postavil osebni rekord-v drugi polovici me je prehitelo 400(!) tekačev in tekačic,pa nimam nobene zamere ne do organizatorjev ,ne do sotekačev,celo do samega sebe ne.
Uporabniški avatar
 spitzpark
stari bor napisal/-a:S svojo vzvišeno oceno Palmanove po prvem obisku si kar opravičil svoj nadimek Piroman,pravzaprav ti privoščim,da te ja Mateja prehitela.Jaz sem tudi postavil osebni rekord-v drugi polovici me je prehitelo 400(!) tekačev in tekačic,pa nimam nobene zamere ne do organizatorjev ,ne do sotekačev,celo do samega sebe ne.

No, mene je pa prehitelo v drugi polovici...sicer nisem štel, ampak ziher 500 tekačev in seveda tekačic. Preveč optimizma na začetku :D :D :D .
Tale bodoči ultraš je pa poln sebe...
 stari bor
spitzpark napisal/-a:
stari bor napisal/-a:S svojo vzvišeno oceno Palmanove po prvem obisku si kar opravičil svoj nadimek Piroman,pravzaprav ti privoščim,da te ja Mateja prehitela.Jaz sem tudi postavil osebni rekord-v drugi polovici me je prehitelo 400(!) tekačev in tekačic,pa nimam nobene zamere ne do organizatorjev ,ne do sotekačev,celo do samega sebe ne.

No, mene je pa prehitelo v drugi polovici...sicer nisem štel, ampak ziher 500 tekačev in seveda tekačic. Preveč optimizma na začetku :D :D :D .
Tale bodoči ultraš je pa poln sebe...

No,pa tudi v tem nisem prvi.Štel pa tudi jaz nisem,kisik,ki se je uspel prebiti do možganov,je namreč komajda zadostoval za nekaj,kar je spominjalo na premikanje nog.Sem pa primerjal uvrstitev na sredini proge(potem se mi je sicer vse bolj zdelo,da sem bil takrat na desetini)in končno,neslavno uvrstitev na rob druge tretjine.Ma je blu vseenu lepu! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Enkica
V Palmanovi sem bila prvič. Od Italijanov, priznam, nisem pričakovala ravno veliko, zato sem bila pozitivno presenečena. Vsi so bili maksimalno prijazni, na postajah kar niso vedeli, kako bi nam najbolje ustregli in so nam ponujali vse, skakali, če je česa zmanjkalo, skratka - tudi mi polžki smo se počutili kot nadvse zaželjeni gostje :lol: . Proga mi je bila všeč, podobna je tisti z Malega kraškega maratona, le da je ravna. Na takšni progi pač ne pričakuješ trum gledalcev, pač pa vse kaj drugega. V perelepem skoraj poletnem dnevu je čas minil hitro, rezultat v cilju pa je bil le pika na i. Popolnoma zadovolj(e)na pridem drugo leto zagotovo spet, po nov PB :D .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA