Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Katrin
bosin napisal/-a:katrin-na cilju je bilo ogromno požirkov vode in izotonične pijače...kaže, da le nisi tako zelo iskala.
Prometu si bila izpostavljena le na zelo kratkih dveh mestih.pa še tam v varstvu policije. Morda vseeno malo pretiravaš z nevarnostjo?

Bosin, ne rabiš se tako frenetično branit, ker te ne napadam. Ker sem že imela opravka z organizacijo drugačne vrste in vem, da je celotna izkušnja vredna živčnega zloma, vendar je vsaka kritika samo dobronamerna. Če misliš, da te bom hvalila že zaradi tega, ker si tako garal, bi bilo to malo naivno, ne?

Ker sem bila med zadnjimi in sem v cilj prišla v času 1 ure in 17 minut, pijače ni bilo več. Pardon, bil je še en sod vode, ki pa ga po besedah bližnje stoječega, ne morejo odpreti, ker so ga premočno zabili. Torej, pijačo sem iskala in je nisem našla.
Res je, prometu sem bila izpostavljena na dveh kratkih mestih in to v varstvu policije. Ne bi bilo morda lažje, da policija ustavi promet, kadar tečemo mimo, namesto da me 'varuje' medtem ko slalomiram med avtomobili? Z nevarnostjo pretiravaš ti, gre zgolj zato, da sem za svoj varen prehod ceste poskrbela sama in ne za to zadolžen policaj 10m nazaj.

Zakaj pa ne pokomentiraš mojih pohval?
Uporabniški avatar
 Katrin
bosin napisal/-a:A zanimivo: vsa množica na obeh tekmah je bila zadovoljna.Pa je vsako leto enako, pa vedno znova pridejo, čakajo v dolgih vrstah, izogibajo se prometu, zadovoljno gledajo kup prospektov v darilnih vrečkah. Prav zanimivo...

Jaz se imam v bistvu za zelo nezahtevno bitje. Vse kar bi rada za svoj denar (ki sem ga po svoji neumnosti plačala dvakrat) je kulteren WC, vodo med in po tekmi, dobro označeno in varovano progo, vegi hrano na koncu tekme, relativno hitre rezultate, vse po možnosti brez dolgega čakanja. Ne rabim medalij, ne rabim daril, še najmanj pa 315 enih slabo natisnjenih mikic, ki mi trenutno polnijo omare.
Mikico takoj zamenjam ze čipe, ki bi olajšali delo organizatorjem na koncu teka...
Uporabniški avatar
 mitjas
Lep pozdrav vsem tekačem! Ravnokar sem postal član TFa :P

Bil v Bohinju letos drugič, osebni rekord sem popravil več kot za minuto, pa čeprav okrevam po poškodbi. Dolžina kroga je menda 11.5 km, vsaj tako je povedal starejši gospod, ko smo se sodelavci spraševali in čudili ali smo res tako hitri na 12km kot so pokazale ure.
Kar pa se tiče organizacije imam pa pripombo le na sam štart. Tista minutka je bila res kratka, pa prerivanje do mostu, potem pa je kar šlo (razen kakšen zamudnik, ki je priletel od zadaj).
Za progo sem predvideval da bo blatna, izkušnja od lani je bila dobrodošla na delu čez korenine in skale (glej samo pred sebe in ne okrog!), na žalost pa sem videl vsaj 3 zvine gležnjev in en padec pod pot :oops: . nad okrepčevalnicami sem bil kar presenečen, lani mislim da je bila samo ena, na koncu pa je bilo tudi dovolj okrepčil vsaj po moje za vse. Pa pohvala za kilometerske oznake!
Naslednje leto se sigurno vrnem!
 Nataša
Raziskovalec, ko sva nazadnje tekla z Mihom okoli jezera, sva namerila 11,3. Bo to bolj realno? :wink:
Uporabniški avatar
 Katrin
Kilometrske oznake so bile res fajn, sploh tista za 117m do cilja :D
 laufar
Nataša napisal/-a:Raziskovalec, ko sva nazadnje tekla z Mihom okoli jezera, sva namerila 11,3. Bo to bolj realno? :wink:

11,3? To je pa pod povprečjem! :lol:
 MajaM
Ojojojojojoj :oops: da ena rezina limone lahko odpre tako dolgo in tako "zahtevno" debato (dostikrat berem komentarje na forumu, vendar kaj podobnega še nisem zasledila)... če bi to vedla, bi svojo razvajeno "rit" pustila doma in ne bi šla po letu dni premora (beri težave s kolenom) uživat v prekrasno idilo Bohinja.

Rezino limone bi prinesla s seboj :wink:

Bosin, ne si tako k srcu jemat dobronamernih komentarjev .... škodi zdravju in dobremu počutju v tako lepem okolju kot je Bohinj.

P.S. naslednje leto zopet pridem, da potešim svojo razvajenost... če bo koleno zdržalo... zato bosin javi se (na zasebni mail foruma), da ti prinesem limone :lol: in da se ti osebno opravičim (za razvajenost).

pa lep večer, MajaM 8)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Pet5ra napisal/-a:je dolžina jezerske obale 10.900 m, tako da je proga najverjetneje res dolga okrog 12 km, saj ne poteka tik ob sami obali.
Mogoče pa le nisi bil prehiter :wink:
Lep pozdrav

Super, hvala Pet5ra za informacijo. :D :D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Nataša napisal/-a:Raziskovalec, ko sva nazadnje tekla z Mihom okoli jezera, sva namerila 11,3. Bo to bolj realno? :wink:

Ja, točno tole se mi zdi res, moj Polar mi je tudi kazal nekaj takega. Hvala.
 Jožko
Pozdravljeni!
Ne bi rad kritiziral organizacije in organizatorjev, ker vem koliko truda je potrebno uložiti za organiziranje tekme, ki je po volji tekmovalcev in udeležencev teka, ker dobro vemo kako težko je ustreči danes ljudem. Pa vseeno potruditi se je pa le treba in vsaj poskusiti,probat ni greh!
Ni nam pa v dobro reklamo toliko polemik v taki luči kod tukaj, in resno se morajo organizatorji vprašati kaj je pri vsem tem narobe.
Ponuditi udeležencem ne okrepčevalnicah nekaj, ki ni samo voda je pri toliko dolgem teku res najmanjši problem in povem vam da se bolj splača ponucat par sto tolarjev od delčka startnine za malo sadja in za kakšen priboljšek, je več vredno kod pa vse ostalo. Ali ne bi bilo lepše slišati nekaj pohval na račun teka v prelepm okolju kod pa tri strani kritik.
Res se morate malo zamisliti in v bodoče organizirati tek za udeležence-tekače, to je pri vsem tem najbolj pomembno.
Tudi sam sem tekač, ki na vseh tekmah z enim očesam budno spremljam dogajanje okoli organizacije in kar veliko stvari sem "pobral" na tekih in s pridom uporabil pri organizaciji svojih in jih posredoval tudi drugim. Zadovoljni udeleženci so najboljša reklama za rekreativni tek v Sloveniji in takih tekov si tekači tudi želimo. Seveda pa vse "napake" poskušamo odpraviti v zadovoljstvo udeležencev. Pa ne vseh, ker vsi nikoli niso zadovoljni. Poskušamo pa zadovoljiti večino in to je že uspeh.
Je pa tudi to res tekov je ratalo že toliko, da se vsak lahko udeleži tistega ki mu odgovarja, kjer ve da bo zadovoljen in deležen vsaj kančka pozornosti pa četudi bo pri zadnjih. Vsi se trudimo kolikor se moramo zato je vsak udeleženec vreden pozornosti vsaj tiste, ki je med tekom zasluži in nekako tudi plača.
Tak je moj moto pri organizaciji tekov in po odzivih na naše teke PRAVI!
Pa lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
Uporabniški avatar
 cizek
Za 5 jurjev je res treba nekaj več...
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Še dobro, da podobnega foruma ne "fura" državna uprava.

Veste, s tekaškimi prireditvami je približno tako kot s počitnicami na hrvaški obali. Stalno pizdimo čez Hrvate, njihovo ponudbo, njihovimi cenami,... Pa še vedno odhajamo doli po prst v rit, s polnimi prtljažniki doma kupljene hrane.
Pojdimo še na tekme z rezinami limone in napitki. Pa še kvalitetnejšo majico si kupimo.

Slovenci smo pač taki. Vedno znova se pustimo nategniti, da lahko potem jokamo, da nas peče rit. MAZO PRESS

pies: Se pa strinjam, da je treba za 5000 sitnih pokazati malo več. V tako ceno je vključen tudi prirediteljev živčni zlom, zato tak izgovor ni na mestu.
 alpek
Bajsi napisal/-a:Helou!
Še dobro, da podobnega foruma ne "fura" državna uprava.

Veste, s tekaškimi prireditvami je približno tako kot s počitnicami na hrvaški obali. Stalno pizdimo čez Hrvate, njihovo ponudbo, njihovimi cenami,... Pa še vedno odhajamo doli po prst v rit, s polnimi prtljažniki doma kupljene hrane.
Pojdimo še na tekme z rezinami limone in napitki. Pa še kvalitetnejšo majico si kupimo.

Slovenci smo pač taki. Vedno znova se pustimo nategniti, da lahko potem jokamo, da nas peče rit. MAZO PRESS

pies: Se pa strinjam, da je treba za 5000 sitnih pokazati malo več. V tako ceno je vključen tudi prirediteljev živčni zlom, zato tak izgovor ni na mestu.

Se kar strinjam z bajsijem. Imam pa eno pripombo. Kje ste videli štartnino 5000 SIT. Sam se plačal 3 jurje in ne pet. Pa ne mi rečt, da je organizator kriv tudi za to, da se nekdo ni mogel prijaviti v predprijavi, ker je preveč okleval zaradi različnih vzrokov.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA