Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

štefan64 napisal/-a: Kaj čmo, na dveh koncih hkrati ne morš bit. Soboto sem izpustil zaradi vremena, v nedeljo je bil pa lep dan. lp, Štefan

Kako da ne :?: :roll: Jest sem bil v soboto na Rogli, v nedeljo pa na obali :D Kdo se pa še na vreme ozira :--
Štefan napisal/-a:Mitja, Mare kaj sta pa te vidva za eno pivo pila? :toast: Ja to, pa ni Barsa ali Amdam. :drink Super ste glavno,da ste našli cilj. :clap: :clap: :clap:

Štefan, pomojm je bil problem, da ga vmes nisva dovolj (al pa dan pred tem preveč :oops: :D )

Kot sem že drugje napisal, sem se mel fajn, tudi odličen suport, kako oznaka več na progi ne bi bila odveč, ostalo pa se je dalo preživet. Tudi "špartansko" organiziran tek je lahko super, maš lahko še več od njega. Ni pa odveč, da se vnaprej pripraviš (bomo za naprej vzeli to v zakup) v izogib motečim neprilikam.

Zanimiv tek, zanimiva proga. Bi skoraj upal trdit, da se še vidmo :D

Čestitke vsem :clap:
MARIOLINO napisal/-a:Jaz vidim napako pri tekaču in organizatorju!
Zakaj:
- tekač: se je sam odločil, da gre na to tekaško prireditev v taki situaciji - nebi smel
-organizator: se je odločil, da jo bo izvedel v taki situaciji - nebi smel

OK Mariolino, tvoje mnenje je suvereno. Jaz pa napake tukaj ne vidim.
Tekač se vedno sam odloči. Za vsako tekmo. To ni napaka.
Organizator pač seveda sme izpeljati tak tek, problem (kot sem razbral) je v toplem čaju in morda treh smerokazih. Če bi bilo to poštimano, bi si pa kdo zaželel še čevapčiče in sveži burek. :--

Ker sem pa trikrat pretekel to progo, iskreno čestitam vsem drsalcem, še posebej pa me je +presenetil Štajerc ... bravo Inot :clap:
A je danes kdo tekel? In kakšni so bili pogoji?
Ne sam jamrat, takšno je življenje nas cestarjev.

...Tudi jaz se pod to podpišem, videl sem da je nekdo imel s sabo za pasom bidonček...dobra ideja za prihodnje dolge "hladne" tekme , če org. ne bo imel tople pijače na postajališčih,(se ga vpraša pred tekmo) bom vedno s sabo nosil topel čaj v termo flaši ...
male tajne - brez termo flaš in opletanja bidonov - fuel belt helium na športno perilo in čezenj tekaško vetrovko - pijača bo zadržala primerno temperaturo(telo) tudi v največjem mrazu
ZdravkoC napisal/-a:[quote="
Ker sem pa trikrat pretekel to progo, iskreno čestitam vsem drsalcem, še posebej pa me je +presenetil Štajerc ... bravo Inot :clap:

Hvala, šlo mi je kar dobro, čeprav rezultat ni čisto realen ker sem bil med tistimi, ki so zgrešili pot. Tu seveda za organizatorja ni opravičila. Napitki med tekom so bili primerno ohlajeni :drink :D , družba super, na cilj smo pa prihajali iz najmanj reh različnih smeri :twisted:
Povzetek: nije zima za svakoga :lol:
Še eno kratko poročilo TF začetnika.
Vsem iskrene čestitke za ledene kilometre :clap:
Bilo je prav zanimivo,nepredvidljivo,zapleteno tekanje po zasneženi Istri.Vsi ki smo prišli na start se nismo menili za mraz.Vzdušje je bilo prav zabavno. :D Na štartu smo se še vsi smejali,vmes smo malo škrtali z zobmi,na koncu pa zopet nasmeh do ušes.Sam sem bil opremljen z nahrbtnikom tako da nisem imel težav z mrzlimi napitki na postajah.Pogrešal sem le kakšen krhelj pomaranče in ne samo jabolka.Hvala Vitezoma da sta oskrbovala še mene.Na sploh pa nimam pripomb glede organizacije samo kakšen trakec z oznako smeri je bil premalo za nas ki smo šli prvič.Pa štart naj bo kar ob 8:00 (beri 9:00 zares)Mislim da bomo naslednje leto vsi zopet tam.
Hvala Lonely za prijeten klepet.
Hvala tudi Vitezoma na progi in obema v spremljevalni kočiji za suport.
Hvala vsem ki ste bili tam in omogočili da smo se imeli prima.
:laola
Danes me je prijetno presenetila poštna pošiljka, v kateri je bila lična diploma z letošnje Istre :D

Pošiljatelju ali pošiljateljici se najlepše zahvaljujem; žal ne vem, kdo je, vem le, da je bila pošiljka oddana na pošti v Sp. Dupleku :D

Dotični oz. dotična ima vsaj eno pivce v dobrem :drink
Rollback napisal/-a:Danes me je prijetno presenetila poštna pošiljka, v kateri je bila lična diploma z letošnje Istre :D

Pošiljatelju ali pošiljateljici se najlepše zahvaljujem; žal ne vem, kdo je, vem le, da je bila pošiljka oddana na pošti v Sp. Dupleku :D

Dotični oz. dotična ima vsaj eno pivce v dobrem :drink

Tudi mene je doma čakalo enako prijetno presenečenje...pošta Sp. Duplek...kaj neki bi to bilo...pošiljatelj neznan...potem pa diploma! :shock: Hvala :!:

Lp, vencelj
Živjo!

Tudi mene je danes v nabiralniku pričakalo enako presenečenje - priznanje :D
Res pravo novoletno darilo, ...tudi moje oddano včeraj na pošti Sp. Duplek!

Pošiljatelju se resnično najlepše zahvaljujem

...pa en lep tekaški pozdrav!

Jan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA