Čestitke vsem ki ste se v soboto odpravili v Logarsko!
Kapo dol predvsem našim najizkušenejšim tekačem (ki so jih imeli krepko čez 70) in pa dvojici vandrovec - samostojni!!

Ob pogledu na letošnje rezultate lahko ugotovimo da so taprvi dobr letel! Več info o zmagovalcu, ki je popravil rekord najdete na
http://www.pure-run.de.
Naše tahitre ki sledijo pa že poznamo!

Tokrat se jim je z odličnim krstnim nastopom pridružil še muc!
Sam sem o svoji prvi Logarski razmišljal že po supermaratonu Zagreb-Čazma. Za pripravo je bilo treba odlaufat nekaj več km v času dopusta.

Glede na pretekla poročila (hvala vsem ki ste jih pisali) sem se prvič odločil za svojo suport ekipo.
Cilj pred štartom - prvič prelaufat vsaj 70km brez večjih težav.
Že na štartu je bilo dosti znanih obrazev, nekaj pa povsem novih.

Nekateri so se ob poku zagnali kot bi šlo za 10km tek, sam pa sem na srečo začel bolj v sredini in tekel v svojem tempu. Kmalu dohitim Bukija, s katerim sva z ramo ob rami prelaufala več kot 50km! V dobri družbi so km ob klepetanju hitro minevali. Okrog 55km pa se je želja po klepetu zmanjšala...
Kljub temu mi je uspelo priti v cilj brez večje krize.

Še najtežje mi je bilo basanje z bobi palčakmi in žitno ploščico po 60.km!
V cilju pa zasluženo

in vroč tuš - neprecenljivo!

Po tem pa še nekaj regeneracije...
Rezultat pa seveda nad vsemi pričakovanji!!
Hvala mojima spremljevalcema, Bukiju in njegovi ekipi za družbo in dobro voljo! Brez njih bi bilo na progi precej težje!!
Ob in na trasi je bilo kar nekaj navijačev, ki so pridno navijali in fotografirali! Hvala!
Zahvala tudi organizatorju in osebju na okrepčevalnicah in v cilju, ki so se trudili kljub dežju!