Končno se vam oglašam s Kališča, tukaj sneži, minus 3°C, mraz tudi v bajti, zveza s pomočjo Mobitela pa deluje! Rezultati zimske lige bodo od sedaj naprej (upam) prej na netu, kot vi doma!
LP Marjan
Danes smo se pa delno podili po snegu in ledu - spodaj pa po blatu. Tudi to ima seveda svoj čar. Prijavil sem se tudi za gor dol gor za TF. Dajmo sestavit vsaj 2 ekipi.
Hvala za spodbudne besede , saj se bom še prevzel!!! Danes je rezultate zrihtal Mih@, saj v bajti jaz nimam cajta..... ste preveč žejni Dodal sem še slike današnjega jutra in prvih tekačev:
FOTO
Dodal bi samo to, da se za tekmo GOR-DOL-GOR lahko prijavite tudi po mailu
mrekar@gmail.com ali pa tudi v Fitnesu Power Fit v Prebačevem.
današnji jutranji ogled obeta jutri že bolj zimske razmere.sneg je že spodaj-5cm,zato bo težko priti z avtom do potoka,zgoraj pa okrog 20cm,nekje tudi precej napihanega.VENDAR pot zelo dobro shojena,stopnice odkidane,tako,da ne bo nobenih težav.vse, ki bodo startali v soboto na GOR_DOL_GOR vabimo jutri na ogled proge ob 8,30 in prijavo.lp ju
Na www.kalisce.com so že rezultati 9. tekme zimske lige. Pri udeležbi se pozna včerajšnje Kališče gor-dol-gor, čestitam pa najboljšim, posebej pa vsem, ki so se na Kališče trudili oba dneva . lp
ko gledam rezultate Kališče gor-dol-gor in potem ko pogledam še rezultate še rezultate zimske lige 9. tekme vidim da so se le redki udeležil obeh tekm vsi ki ste pa pretekli oba teka ste pa res od sile čestitke vsem ki ste pretekli oba teka
če pa hočete preveriti koliko se jih je udeležilo obeh tekem potem pa zavite na spletno staran www.kalisce.com