Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ali si že bil na Kališču?

Da
21
51%
Ne
9
22%
Kje pa je to???
11
27%
Uporabniški avatar
 firbec
Končno se vam oglašam s Kališča, tukaj sneži, minus 3°C, mraz tudi v bajti, zveza s pomočjo Mobitela pa deluje! :lol:
Rezultati zimske lige bodo od sedaj naprej (upam) prej na netu, kot vi doma!
LP Marjan
 janezu
da ne bodo zdej rezultati prej,kot pa tekači . dobr,da nimaš še kamere,kjer bi se vidlo,kok smo z....(veseljem gor pršli) :D :( lp ju
Uporabniški avatar
 Mih@
Tut kamero smo mislil postavt...mogoče pa še bo, kdo ve? :twisted: 8)
 glumac
Bravo firbec, si pa od... :twisted:
Pazi, da res ne bodo rezultati prej kot tekmovalci na vrhu,haha
 marjan
Danes smo se pa delno podili po snegu in ledu - spodaj pa po blatu. Tudi to ima seveda svoj čar. Prijavil sem se tudi za gor dol gor za TF. Dajmo sestavit vsaj 2 ekipi. :D

Čestitke Firbcu za resnično ažurnost rezultatov. :clap:

Le kaj ostane velikim :wink:
Marjan
Uporabniški avatar
 firbec
Hvala za spodbudne besede :D , saj se bom še prevzel!!! :wink:
Danes je rezultate zrihtal Mih@, saj v bajti jaz nimam cajta..... ste preveč žejni :roll:
Dodal sem še slike današnjega jutra in prvih tekačev:
FOTO

Dodal bi samo to, da se za tekmo GOR-DOL-GOR lahko prijavite tudi po mailu
mrekar@gmail.com
ali pa tudi v Fitnesu Power Fit v Prebačevem.

LP Marjan
 janezu
današnji jutranji ogled obeta jutri že bolj zimske razmere.sneg je že spodaj-5cm,zato bo težko priti z avtom do potoka,zgoraj pa okrog 20cm,nekje tudi precej napihanega.VENDAR pot zelo dobro shojena,stopnice odkidane,tako,da ne bo nobenih težav.vse, ki bodo startali v soboto na GOR_DOL_GOR vabimo jutri na ogled proge ob 8,30 in prijavo.lp ju
 muflon
A učerej ni bilo tekme k se nobeden nič ne javi.
Uporabniški avatar
 matec
ko gledam rezultate Kališče gor-dol-gor in potem ko pogledam še rezultate še rezultate zimske lige 9. tekme vidim da so se le redki udeležil obeh tekm :!: :cast1: vsi ki ste pa pretekli oba teka ste pa res od sile :D čestitke vsem ki ste pretekli oba teka :!:

če pa hočete preveriti koliko se jih je udeležilo obeh tekem potem pa zavite na spletno staran www.kalisce.com

lp jure :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA