Ob branju takih poročil se mi kar naježijo dlake in naraste adrenalin.
Zdravko, vsaka čast, da si kljub vsem težavam zmogel do cilja. Dokazal si, kako pomembna je tudi psihična pripravljenost, oziroma vse je v glavi kakor praviš.

Rezultat tukaj po moje ne igra nobene vloge, zmagovalec je vsakdo, ki pride do cilja. Kako težka je ta preiskušnja, pove tudi število odstopov (40%)

.
Kaj je za nas ultraše normalno, pa je veliko vprašanje? Kje so meje naših naporov, vzržljivosti in vztrajnosti? Kaj (ali kdo) nas lahko ustavi pri načrtovanju in izvedbi novih in novih projektov, ki jim ni videti konca?
Želim ti čimprejšnje okrevanje in upam, da bova kakšno rekla na to temo ob

, ko se srečava.
Simona, tudi tebi še enkrat iskrene čestitke. Ko sem bral Zdravkovo poročilo sem dobil občutek, da si ob njem skaljala lahkotno kot srnica

, medtem ko je on bentil nad svojimi težavami

.
Vsekakor tudi tebi želim še veliko lepih tekaških doživetij in da se ti izpolni čimveč projektov, za katere verjamem, da jih imaš še veliko.
Marjan, bilo bi nepošteno, če bi te izpustil. Tudi tvoja razdalja in višinci povedo, da nisi šel v Francijo na izlet, zato čestitke tudi tebi. Opravil si generalko za K24 in sedaj samo čakam, kdaj se boš odločil za štart
Se vidimo prihodnji teden na SAM-u.