Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

dejo
krenulo se po mojem polaru u cca 11:19 sati. trkacka dionica od 10 km se sastojala od dva kruga od 5 km, s tim da prvih 2,5 km kruga ide uzbrdo, a drugih 2,5km ide nizbrdo (tko bi rek'o). ocekivao sam ipak nesto laksu trkacku dionicu (nabijem onog tko je osmisli). plan je bio cca 55minuta, pa makar prosao zadnji, jer ipak je to tek prva trecina. prosao sam za 54min i iza mene je ostalo troje natjecatelja (ides!). osjecao sam se preumorno u zadnjim metrima trcanja i jedva sam cekao da krenem vrtjeti pedale. nakon par km prestizem jos jednog natjecatelja, puls mi je par postotaka iznad ciljanog, no nema veze. a i jako je vruce. oko 10-og km-a prestizem jos jednog natjecatelja na biciklu. osjecam se dobro (za sad). biciklisticka trasa je prilicno hupserasta (citaj nema ravnih djelova uopce, vec se non-stop ide gore-dolje). na 25-om km-u skuzim da sam popio vodu iz oba bidona, a jos je oko 10 km do zavrsetka biciklisticke rute (bravo ja!), a i vruce je. par km-ova kasnije primjetim da pocinjem stizati jos jednog, no sam sebe nagovaram da ne forsiram, jer me jos ceka 5km trcanja. nakon ostavljanja bicikla u tranziciji, pokusao sam trcati s kacigom, no iz nekog razloga su me sprijecili u tom naumu. i onda je pocelo. odmah na usponu grcevi u kvadrima. a taman sam mislio ovog kojeg sam stizao na biciklu oderati na trcanju. grcevi su mi taman toliko slabi da ne trebam stati i taman toliko jaki da moram usporiti. nista od stizanja, vidim kako mi se sve vise udaljava, a pocinjem misliti samo na to kako da zavrsim. nakon okreta na 2,5km se ide prema dolje, no cak je i gore po pitanju bolova u nogama. natjecatelj koji je bio ispred mene je poceo kombinirati hodanje i trcanje (mogu si mislit' kak' mu je bilo), te ga prestizem kilometar pred ciljem. zavrsio sam nesto ispod 3 sata, i nisam bio zadnji, znaci sve po planu! jesam li spomenuo da je bilo jako vruce?

Rezultati:
http://www.triatlon.hr/wp-content/uploa ... ukupno.pdf

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA