- 05 Sep 2009, 21:49
Glede na veliko število tekem ta vikend, je bil na tekmi vseeno zastopan TF: izzardly, Razy, ton, Aine, Garač, mihaperme, pa še koga sem sigurno pozabil.
Rezultatsko je na kratkem izstopala izzardly, ki je bila v kategoriji druga, skupno tretja
, prve tri pa je ločilo samo 6 sekund
. Kot tolažilno nagrado, pa je bila "izžrebana" za čisto novega Garmina 310
, tako da je bila tega skoraj bolj vesela kot dejstva, da ji je za zmago manjkalo čisto malo, drugo mesto pa je izgubila tik pred ciljem vsega za 1 sekundo
.
Jaz sem vso stvar vzel zelo na lagano, da bi se čim manj naprezal in napenjal. Celotno progo sem odplaval v žabci, presenečen sem bil, da nisem prišel zadnji iz vode. Sledil je manjši "piknik" in na kolesu ni bilo nobenih večjih težav, z veliko rezervo sem prvič gonil v hrib, ko je mimo mene kot blisk švignil Robič (za dva kroga je rabil 18 min, jaz pa sem z enim opravil v 16 minutah
). Tudi pri naslednji menjavi nisem bil najbolj hiter. Ker ni bilo nobenih bolečin, sem se odločil, da odtečem še 3,3 km. Glede na počivanje v zadnjem mesecu, mi je še presenetlivo dobro šlo, na začetku teka sem bil kar zadihan, potem se je to umirilo in metri so počasi ostajali za menoj. Pri teku sem jih kar nekaj prehitev, ne glede na to, da je bil tempo vse prej kot hiter. Edini problem, ki sem ga imel, je bil ta, da sem preveč zategnil kolesarske čevlje in potem prste desne noge pri teku nisem čutil vse do obrata.
Še podatki takole iz glave: skupaj 1:03:xx
- plavanje cca 10 minut
- prvi piknik 2:17
- kolo cca 32 minut
- drugi piknik 2:01
- tek 17.10
Jutri bom videl, ali je tale napor pustil kakšne posledice. Glede na to, kako se sedaj počutim, upam da nobenih.
HVALA Razyu za prevoz in moralno podporo.
Rezultatsko je na kratkem izstopala izzardly, ki je bila v kategoriji druga, skupno tretja

Jaz sem vso stvar vzel zelo na lagano, da bi se čim manj naprezal in napenjal. Celotno progo sem odplaval v žabci, presenečen sem bil, da nisem prišel zadnji iz vode. Sledil je manjši "piknik" in na kolesu ni bilo nobenih večjih težav, z veliko rezervo sem prvič gonil v hrib, ko je mimo mene kot blisk švignil Robič (za dva kroga je rabil 18 min, jaz pa sem z enim opravil v 16 minutah

Še podatki takole iz glave: skupaj 1:03:xx
- plavanje cca 10 minut
- prvi piknik 2:17

- kolo cca 32 minut
- drugi piknik 2:01

- tek 17.10
Jutri bom videl, ali je tale napor pustil kakšne posledice. Glede na to, kako se sedaj počutim, upam da nobenih.
HVALA Razyu za prevoz in moralno podporo.