Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Prireditev je bila lepo organizirana.
Nagrade in darila so bila kvalitetna in unikatna, kljub nizki štartni!
Konkurenca v moji kategoriji "D" in tudi nasploh pa zelo huda :D !
Proga, v prvem delu zelo mehka :D (mivka), sicer kar lahka, mi pa ni najbolj ustrezala.
Naslednje leto se zagotovo zopet vidimo!
Moram pohvalit organizatorje za uspešno izpeljan tek. :clap:
Nagrade super, mislim da smo jih vsi dobili, pogostitev sploh enkratna: od odojka, hrenovk, kranjskih klobas, pogač takih in onakih.... :clap: Njami...
Z uvrstitvijo sem zadovoljna, malo me je matrala mivka, drugače pa lep tek.
RoKo, hvala za slike! :D
Uporabniški avatar
 RoKo
Tekačiča napisal/-a:RoKo, hvala za slike! :D

Drugič še.

Čeprav sem danes pogorel v Kopru, mi ni žal udeležbe na zaključku SLO pokala. Včeraj sem bil mnenja, da bi lahko tekli 3 kroge, vzamem besedo nazaj. :D
Če bi vedel, kaj se bo dogajalo na teku v Kopru, bi vzel še košček tistega sladkega, zrezanaga v trikotnik kot piza. :wink:
Komarji so me popikali šele med fotografiranjem podelitve. Skoraj vsi uvrščeni v SLO pokalu so bili tudi na stopničkah v skupni kategorijski uvrstitvi. Pogoje je izpolnilo po mojem mnenju malo tekačev, tekačic pa še manj. Kdo ve, kako bo v letu 2010. Računi iz Petrola in OMV so kar pogosti v izpiskih.
Vse pohvale organizatorjem :clap: , tudi veliki bi se lahko od njih marsikaj naučili :wink: Za sebe moram reči, da sem zadovoljen z rezultatom, saj sem že dopoldan tekel v Žalcu.Seveda se naslednje leto zagotovo vidimo :piti:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA