Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Eni šopajo 100ke, eni pa smo se zadovoljili z malim maratonom in smo ga šli odtečt v Varaždin.
Lep tek z dobro udeležbi in ravninsko traso naj bi bil zame zopet samo en poizkus pripravljenosti za maraton, zato sem mel plan otečt nekje v maratonskem tempu, kar mi je uspelo še zdaleč pa ni blo enostavno, kot naj bi blo. Vsa zgodba se je začela štiri dni nazaj, ko sem z tekaškimi rolkami poteno okusu trdoto asfalta, šele zdaj pa so se pokazale vse posledice tega padca. Najprej je blo nekaj odrgnjene kože in bolečine v zapestju, ki so hitro minile, seveda tud koža že celi ampak pojavila pa se je neznosna bolečina v predelu reber, tako je bilo moje dihanje zadnjih pet kilometrov bol tako na četrt kot pa kaj več. Zdaj po teku pa boli v rebrih ko hudič tak da sedaj pa je Ljubljana pod velikim :?: :?: :?:
Bomo vidli kaj bo pa bo.

Zahvala pa za prevoz Carlosu Lopezu in pa za družbo njemu in njegovemu sinu, ki je bil tudi najboljši najmlajši udeleženec polmaratona, tako da jabolka res ne pade daleč od drevesa.

Nas pa tudi panonsko vreme ni pustilo na cedilu, ne morem verjet še konc septembra me je sonce opeklo :oops:

Vsi Slovenci pa mislim, da smo se najbolj razveselili navijaških šalov :wink: :wink:
Tudi mene je sonce pošteno ožgalo, s tem da se mi ni zdelo pretirano vroče.
V Varaždin sem šla z namenom, da se preiskusim, če sem še sploh sposobna pretečt takšno razdaljo, saj so moje noge in glava navajene bolj kratkih razdalj. :D
No, je šlo presenetljivo dobro, sem mogoče malo prepočasi začela, pa vendar sem bila za kar 5 minut hitrejša od nekje pričakovanega časa. V glavnem sem zadovoljna glede na trenutno pripravljenost.
Do Ljubljane še je en mesec in bo treba še malo potrenirat.
Drugače dobra organizacija, lepa trasa.
Ja, ženske pa se veselimo zimske kape z šahovnico in majic, katere imajo tudi lepo rdeče belo šahovnico na enem rokavu. :wink:
Tole z navijaškimi rekviziti zna biti zanimivo. Lahko jih uporabite kot infiltrirani navijači na tekmi SLO-HRV v kvalifikacijah za SP 2010 v nogome :wink: :D :D :D tu.
Lepa, dobro organizirana prireditev (pohvala organizatorjem). Proga je v celoti ravninska in zato primerna za PB, kar je uspelo tudi meni. Vsekakor sem se zadovoljen vrnil iz Varaždina. Letos je bilo prvič, vendar se zagotovo vidimo tudi drugo leto. Priporočam.

lp, marand
Pozdravljeni!

Naj dodam še nekaj vrstic tudi jaz! Najprej čestitke Dexi27 za odličen tek glede na trenutno stanje po padcu in na vroče vreme. Najlepše hvala ti za prijetno družbo, se še priporočava s sinom! :clap: :clap:

Na tem polmaratonu je barve TF zastopal tudi sin, ki mu je bil to prvi polmaraton, ki ga je zelo solidno in preudarno pretekel! Kot najmlajši udeleženec je dobil priznanje organizatorja. Upam, da se mi bo pridružil še na kakšnem teku! :clap: :clap: :cast1: :cast1:

Sam sem zadovoljen s tekom glede na trenutno stanje in toplo vreme. Organizacija po moje mnenju vrhunska, tako kot lani, ko sem tekel prvič na tem polmaratonu.

Čestitke tudi ostalim udeležencem! :clap:
marathon95 napisal/-a:Hvala svima koji ste došli i bili zadovoljni. Bilo je jako puno problema pri organizaciji, ali evo nekak smo uspjeli i zato je lijepo čuti da ste zadovoljni. :D :D :D

Ne vem kje organizator vidi "puno problema", organizacija je bila odlična!!!
Prvič sem se udeležil Varaždinskega polmaratona in sem kljub slabšem rezultatu zelo zadovoljen. Proga lepa in ravninska z eno dooooolgo ravnino, morda bi sam dodal kakšno okrepčevalnico, ker je bilo kar vroče. Žal je ob progi zelo malo gledalcev oziroma navijačev. Na cilju (štadion) na voljo Cedevita, voda, banane, zelo lepa medalja in diploma s sliko prihoda v cilj!!!! Po tuširanju je sledila pasta, pivo, coca cola..... Hitra razglasitev rezultatov, kljub veliko kategorijam in potem še bogata tombola!

Enkratna prireditev!

Vse pohvale organizatorju tudi za darilno vrečko z lepo majico, energijskim napitkom, naj ne pozabim na navijaški šal :lol: in to za štartnino 15 eur, v razmislek nekaterim slovenskim organizatorjem (Mali maraton Bled....)!

Prireditev ki si zasluži še večjo udeležbo in se vidimo drugo leto! :clap:

Nekaj slik:

http://picasaweb.google.si/atles73/Vara ... rc6J-ounbw

Tomaž
Tomaž 77 napisal/-a:
marathon95 napisal/-a:Hvala svima .....

Ne vem kje organizator vidi "puno problema", organizacija je bila odlična!!!

Problem je da nam je "jaki" sponzor dva i pol tjedna prije polumaratona otkazao.
Danas, 31.08. je tražio: "Molila bih vas da se što prije očitujete da li se slažete sa navedenim kako bi mogli krenuti u realizaciju te kako bih mogli sastaviti ugovor o sponzorstvu.", a sutra, 01.09. je došla obavijest "Obavještavam vas da nažalost ...... odustaje od sponzorstva 15. Međunarodnog polumaratona zbog odluke Uprave kojom se ukidaju sponzorstva i donacije do kraja 2009.g. "

Sorry, jučer sam pozabil postaviti link na rezultate.
Hvala Vencelj :cast1: :cast1: :cast1:
Trkači iz SLO koji nisu uzeli diplome, donosim ih na Ljubljanski maraton, pa mi se javite :D :D
To su: - Marjan Alt
- Stanko Hergula
- Roman Honeger
- Matjaž Medvedšek
i Peter Šalika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA