Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

No, prvič v životu sem se udeležila DUATLONA. S tem ne mislim na duatlon kot plavanje po vodi ampak kot plavanje po blatu. Ker po samem dežju sem že bila, ma, po toliko blata pa še nje...
Po dežju, po blatu, po spolzki travi, po full lužah sem za gvišno cik cak pretekla ene par sto metrov več, ker sem se, pamet kurja , umikala vodi, da slučajno ne bom mokra... :--
No, ja, saj nisem bila edina...
vam povem, forumovcev je bilo hmali da več kot na trojkah v LJ.
Rosi64, Ero, Zoki, Arrabo,Edo brko, Manica po sto lejtih, Matjaž, moj ZZ, jast in še in še...
Glede na to, da nas je bilo vseh skupaj 87, jih je blo res dosti.
Hja, dež, dež, dež, blato, gnili covati, gnile majce, to je prvo, kar mi pride na pamet.
Ma meni osebno je, zgleda prav pašalo, saj sem, ko sem pogledala v lanske rezultate, prišla v cilj 3 minute bolje kot lani.
Čeprav ne vem, tam v Gorenjah proti Grivčam se mi je tako drselo, malo levo, malo desno, pa malo v globino vsega blata, pa še malo rikverc, da sem tam gvišno en malčk tudi izgubila, jej, kolk bi bla še bulša, če blata ne bi bilo...
No, zmagala sem tako ali tako, so pa bli po cajtu boljši skoraj vsi ostali, tako, da seveda, čestitke sploh njim :laola
Župan nas je na podelitvi potolažil, da smo gvišno pametni, čeprav se podimo po dežju in blatu, čeprav sem se na momente spraševala, kolk kolesc mi je odpovedalo, da sem šla tečt ... Ma ZDAJ, zdaj mi pa ni prav nič žal... Covati in cape so že v stroju, meni pa srček lepo bije, ker sem spet enkrat več ponosna nase, da sem premagala to današnjo progo.
Nazadnje spremenil zz topka, dne 09 Maj 2010, 19:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Po treh letih pavze, sem se letos spet udeležil tega teka. :D

Primorski pokalni teki, so res nekaj posebnega: nizka startnina, dobra organizacija, dobra družba, lepi teki, domače okolje,....skratka vse štima tako kot mora. :D

Kot je že zz topka napisala, so bili pogoji na tekmi kar težki, sploh pa meni, ker ne maram tekov navzdol in tu sem tudi precej slab, danes je pa bilo dodano še blato.
Ta tek sem imel v planu, ker je en teden pred Radenci in rabim trening hitrosti + ponavadi je lepo vreme in kot se za primorsko spodobi tudi precej toplo in spet pravi trening za vročino v Radencih. Torej, kar se vremena tiče ni šlo vse po planih. Sem pa zato zelo dobro tekel, pa čeprav sem cel teden precej delal in nič tekel. Rezultat sem izboljšal za 5 min in kar je meni najpomembnejše, sem si priboril prvo srebrno medaljo v svoji kategoriji. :D :D :D :D

Skratka nad vsem sem zelo zadovoljen. Sedaj pa počasi planirat v glavi za Radence, ki kot pravijo tekaški mački, jih je treba odlaufat po pameti, sploh razdaljo 42 km. :D
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 08 Maj 2010, 17:45, skupaj popravljeno 1 krat.
ROSI64 napisal/-a:
Sem pa zato zelo dobro tekel, pa čeprav sem cel teden precej delal in nič tekel. Rezultat sem izboljšal za 5 min in kar je meni najpomembnejše, sem si priboril prvo srebrno medaljo v svoji kategoriji. :D

Čestitke za prvo medaljo, krstili smo te za medaljerosa, za pir si pa še dolžen.

Od nas ga dobiš v Radencih, ko bo drugi krog laufal mimo nas in ti bomo nazdravljali s pirom.

Ja, je velika škoda, da ni majski tek enkrat popoldne, ker bi jaz šla na oba, zjutraj na trojke in pol v Ajdušno, verjamem, da ste se meli odlično.
Nazadnje spremenil maca, dne 08 Maj 2010, 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
maca napisal/-a:...krstili smo te za medaljerosa, za pir si pa še dolžen...

Bravo Silvan, sem vesel zate in seveda čestitke :clap:

lp
Marjan

p.s. A si dobil kakšno flanco tam doli?
Lep pozdrav vsem
Čestitke vsem za tek :clap:
Mislim, da sta ZZ Topka in Rosi64 že zadosti povedala o samem teku.
Vsekakor raje tečem po dežju kot po vročini, morda je bilo mal preveč blata in lužam smo se morali kr umikat. Drugače sem rezultat od lani izboljšal za pribl. 5 min in pol, super. Pa še iz nočne sem bil. Je pa res, da letos ni bilo še prave vročine, da bi se mal pripravli na Radence. Upam, da je tud v Radencih ne bo, če je do zdaj ni bilo, pa naj še malo počaka :)
Ja, zdaj pa glavo pripravit za Radence, upam da mi letos uspe kaj boljši tek, prejšnji 2 leti je bila katastrofa, bo pa dosti odvisno seveda od vremena.
Vglavnem imejte se lepo, uživajte v teku in se vidimo :laola
Lp!

Kar nekoliko pozno že, pa vseeno še moji vtisi na ta tek.
Pa sem ga, po tolikih letih odlašanja (različni razlogi) končno odtekel. Ta "majski tek" v Ajdovščini. Lepo vzorno organiziran tek,prijetni občutki in vse na svojem mestu. Nekoliko je ponagajalo vreme (organizator na to nima vpliva), zato pa je proga prijetno speljana (vsega malo-asfalt,makadam,trava,blato,levo,desno,malo go-dol,precejgor-dol) po prijetnem ambijentu v neposredni okolici Ajdovščine.
ZZ topka nekoliko preteruje glede težavnosti teka.Glede na to kje vse in v kakšnih pogojih sem že vse laufal je bil to le en nekoliko "bolj vlažen" in "mehak" tek s svojimi "čari". Skratka lep tek, ki bi ga rad kdaj ponovil.Bomo videli kako bo.
Kar se uspešnosti tiče pa je tako-tako. Spet sem pristal na "Taetovi" lestvici. Kaj čem, če pa on in Obi posegata le še na stopničke in PB.
Res je bilo na teku kar veliko TF (nekateri "uniformirani", ostali v "ilegali"), z nekaterimi sem se malo pogovoril, večino pa le opazil. Ero me je "napral" v dolino, Arabo in Rosi64 (dobil sem potrditev za koga gre-je že tekel na tekih na Dolenjskem) sta ostala malo zadaj.Upam, da se vidimo v nedeljo v Šmarjeških Toplicah in kakšno rečemo obenem pa preverim, če se mi forma stopnjuje ali pa je bil v Ajdovščini le kratkotrajni preblisk.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA