- 22 Maj 2010, 20:38
Dan se ni začel najboljše. Zložim vse v avto in se že odpeljem, ko v retrivizorju zagledam, da pred garažo sameva prva guma od kolesa
. Nazaj in spravim še to v avto in se mirno odpeljem.
Ko se pripeljem do Brda ugotovim, da sem doma pozabil denarnico in vse dokumente, tako da mi jutranja kavica ni bila usojena
. Vsaj potrdilo o plačani startnini sem imel s seboj. Na srečo zagledam Ano, ki reši moj problem in me finančno podpre
.
Malo zatem prideta Razy in Sončka na prizorišče in hitro povrnem svoj dolg do Ane.
Malo zatem sledi presenečenje, start tako za tekače kot duatlonce je ob 10.15
. Še dobro, da sem vsaj kolo in vse ostalo dal v menjalni prostor.
Start, Razy nažge ko nor in ga prve metre komaj sledim, no potem nadaljujeva v zmernem tempu, ko naju dohiti mična gospodična, ki naju ogovori. Ugotovili smo, da je "prijateljica" LojzetaP, Valena. Pove še par besed in jo odkuri naprej. Menjava na kolo uspešna, potem pa so se začele moje muke. Na 3 km kolesa sem mislil že odstopiti, samo malo v hrib je šlo, tempo je drastično padel (počasneje s kolesom, kot pa pri teku
), bolečina kjer sem bil operiran, tako da so na kolesu brzeli mimo mene kot da bi bili na Giru. Potem sem se nekako pobral in nadaljeval. Po menjavi sem tekel kot da noge niso moje vendar vseeno prišel do cilja.
Razy me je prehitev za skoraj 8 min, vendar sem bil vseeno zelo zadovoljem z rezultatom glede probleme, ki sem jih imel.
Na koncu pa še najlepše
, Razy drugi, moja malenkost tretja. Na najvišji stopnički pri dualtonkah Valena, na teku pa prva tudi Ana.
Zelo luštna tekma, sonček in pravi užitek za lagano kolesarjenje okrog Brda.
Taetu v vednost, na progi so bile kilometrske oznake.
SLIKE
PS: Kosova komisija je že dobila prijavo suma korupcije, saj je Razy pred tekmo z gotovino podkupil Lauferja, da je tako sopihal na kolesu.

Ko se pripeljem do Brda ugotovim, da sem doma pozabil denarnico in vse dokumente, tako da mi jutranja kavica ni bila usojena

Malo zatem prideta Razy in Sončka na prizorišče in hitro povrnem svoj dolg do Ane.
Malo zatem sledi presenečenje, start tako za tekače kot duatlonce je ob 10.15

Start, Razy nažge ko nor in ga prve metre komaj sledim, no potem nadaljujeva v zmernem tempu, ko naju dohiti mična gospodična, ki naju ogovori. Ugotovili smo, da je "prijateljica" LojzetaP, Valena. Pove še par besed in jo odkuri naprej. Menjava na kolo uspešna, potem pa so se začele moje muke. Na 3 km kolesa sem mislil že odstopiti, samo malo v hrib je šlo, tempo je drastično padel (počasneje s kolesom, kot pa pri teku

Razy me je prehitev za skoraj 8 min, vendar sem bil vseeno zelo zadovoljem z rezultatom glede probleme, ki sem jih imel.
Na koncu pa še najlepše

Zelo luštna tekma, sonček in pravi užitek za lagano kolesarjenje okrog Brda.
Taetu v vednost, na progi so bile kilometrske oznake.
SLIKE
PS: Kosova komisija je že dobila prijavo suma korupcije, saj je Razy pred tekmo z gotovino podkupil Lauferja, da je tako sopihal na kolesu.