Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Samo:-)
Priznam, da me je ful presenetila gužva tekačev na štartu. Nisem si mislil, da nas bo toliko.

Trasa se mi je bila ful zanimiva in tisti del skozi Europark se mi je zdel še posebej frajerski. No, jaz bi nas seveda peljal še po stopnicah pa malo okoli, tak za foro... Ampak kul, saj nismo na šopingu :mrgreen:

Mogoče bi nam na 3 ali 4km lahko privoščili nekaj vode, no to smo si itak sami krivi, če tečemo ob Dravi pa smo žejni 8) (Ko toti štajerc v Dravo pade...)

Analiza pod Kojakom pa itak zakon. Fajn je bilo.
:laola
 Maac
No, nas veseli, če ste bili zadovoljni z včerajšnjo prireditvijo. Sami menimo, da je tek lepo uspel, tudi prehod skozi Europark je bil svojevrsten, pač nekaj novega. Upamo, da vam je bila spremenjena trasa in predvsem opciji kratka in dolga všeč.

Zavedamo se, da smo lahko še boljši in se bomo v prihodnje še bolj potrudili. Kar velja tudi za freshpoint. Res smo ga načrtovali, vendar nam je na koncu "zatajila" logistika glede osebja in pripravi te točke. Smo si že zabeležili to ;)

Drugače pa še enkrat hvala vsem, ki ste se teka udeležili in nas tudi na ta način podprli :laola

Maac
Bilo je čudovito. Asfalt je bil vroč in sonce je še močno pripekalo. Hladili smo se v cilju in lahko rečem, da še preveč :wink:
Čestitke organizatorju in ekipi :clap: :clap: :clap:
Ja, bilo je imenitno, le žeja je bila neznosna - pa Štajerci! Sicer pa veljajo čestitke organizatorjem. In hvala za posnetke. Lepo nas je videti. :clap: :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA