Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
Le kdo bi si mislil, da smo bili v soboto na 1022m visoko ? Taku lejp dan, da buhvari bet doma.
Nekajm malo tekačev, se mi zdi, da se je udeležilo tega lepega teka, ki pa ga sama nisem odtekla v celoti, pač pa sem si izbrala le rekreativno 3 km varianto, ker sem se morala malo šparat za današnji Trieste v hitri ( ne preveč) hoji.
Zato moram pohvalit gesto organizatorja, da si lahko za ta tek ali plačal in dobil vse ali ne plačal in se odrekel nagradi in toplemu obroku. Jast sem se seveda odločila za ta drugo varianto, tud če nejsm Gorenjka. :-- Ma, ne, nagrad imam res v izobilju in za obrok pa sem rekla, da itak ne jem mesa, ker sem od novega lejta naprej tudi jast veđetably in pole kaj, brez veze.
No, zadnjič sem se v Petelinjah petelinila, kako sem dala v moj register Mrzliga, sam, zgleda, da je kazalo glih Error, tako, da sem ga prav zares šele včeraj spoznala. Zdaj te pa res ne falim več !
No, na mojem štartu je full bla gužva, smo imeli vsak svoj box za štartat in sem dala vse od sebe in prišla od šterih bejb ta tretja v cilj s težkim cajtom 14.37.
Ko je moj ZZ prišel v cilj, sva morala pod mus pustit mal soldu v gostilni za vsak svojo
:beer: in pole sva šla ven, da gre on na polento in golaž. In glej, kukr, da bi mi pisalo na čelu,da umiram od lakote :twisted: , me vpraša Lučano, če hočem listk za malco. Ja, bem, piva mi je nardila apetit, ZAKAJ PA NE ?

In grem v vrsto in se nekaj šemim, da buh vej, če imajo tudi kaj za veđetably. In ne moreste verjet, mi je prinesla prav polhn krožnik sira, pr mej duš, da ga je blo gor pol kile. In ko je moj ZZ to vidu, je ratu še on kar na moment veđetably. :mrgreen:
In pole sva imela tam enega sira, da so nam bli vsi fouš in so gvišno začeli razmišljat, če ne bi bli tudi oni veđetably na next teku. :?:
Sam pa moram res pohvalit za tako porcijo. Sem dobila za par tekov nazaj in še za naprej.

No, pole smo dobili še vsak svoj šenk, viledo že po standardu, vsaj jast in še eno rožco- turka.

No, pole sva pa šla hitro domov, k mulariji. Aja, nje, sva šla še prej v Postojno, po še ene covate, ker so me tiste, k sem jih kupla za na GM4O zažulile, da jih ne dam več na nogo.
GRRRRR sem jezna....
No, meni je bilo lepo, rezultati so že zdavnaj na :
http://www.filipides.com/index.php?opti ... Itemid=182
in pridem tudi next year, če bo vse po sreči.
Pa pa !
P.S. Ma, saj vem, da vas zanima, kaj je bilo po vsem tistem siru :?: :?: :?:
Kar naj vas... :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA