Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tokrat je bilo dopoldansko vreme na Petrovem brdu in v hribih okoli Baške grape idealno za izvedbo gorskega maratona. Skisalo se je šele kasneje, kar je predstavljalo problem tekačem, ki so potrebovali za progo več časa in seveda pri organizaciji popoldanskih aktivnosti, med katere poleg ostalega sodi tudi razglasitev...no, pa takrat mene ni bilo več na PB in o tem ne morem pisati...
Sicer pa organizacija ponovno odlična...in vsako leto zahtevnejša zaradi vse večjega števila tekačev, a za tekače je poskrbljeno kot nikjer drugje.
Že včeraj sva bila na PB na testeninki, kjer so delili tudi štartne številke in čipe ter praktična darila- pajkice čez koleno (dobre!), danes pa organizacijske ekipe na celi progi, 17 okrepčevalnic, zdravstvene službe in gorski reševalci ter radioamaterji...ni da ni...Po tekmi luksuzno tuširanje (SV, kabine kot npr. v Radencih), masaža (4 mize s po dvema maserkama), pravo razkošno kosilo...Organizacija za 5! :clap: :cast:
Tole zaenkrat, na hitro...

LP,vencelj
Čudovit dan.popravil bi Vencljevo oceno,ta je 5+.Takšne organizacije res ni nikjer,zakaj,zato ker za takšno organizacijo morajo biti takšni ljudje.Ti domačini so fenomenalni,hvala vsem,ki ste sodelovali pri organizaciji tega maratona.Za primerjavo,tek čez ali po Pohorju,ki je bil v začetku junija,11 tekmovalcev na dolgi progi,67 km in na krajši,31 km okoli 20.Lep dan vsem ljubiteljem teka,še enkrat čestitke organizatorjem.Lep pozdrav iz Savinjske doline. ALONSO
Bravo Jožko & Co.!

Vrhunska organizacija, izjemna tekaška udeležba, prijaznost na vsakem koraku, čudovito okolje...

In iz leta v leto občutno bolje.

Nimam besed!

Hvala Jožko & Co!

Hvala za čudovito doživetje v prelepi Baški grapi!

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
Se bom jaz oglasila kar danes z malo bolj na dolgo, se zna zgoditi, da lahko jutri že kak detajl zgodovina rata. Očitno se je 9urno počivanje na vlaku iz Budimpešte splačalo, ker sem celo pot prespala, potem samo padla v posteljo in sredi noči iz nje. Danes bi me lahko prodali, ker se mi tudi sanjalo ni, kam grem. Zadnje tedne sem poslušala samo o Durniku, hudimana, mislila sem, da je to zadevščina iz doline do vrha Porezna, kaj čmo, jaz grem navadno gor po cerkljanski strani, kjer so klanci planincem precej bolj prijazni, pa tudi vrha ne ukradejo in ga nonstop prestavljajo, ker ga potem kar ni tlo in tlo bit. OK, prehitevam, no, rekli so mi, da se je treba vsega skupaj lotiti z rešpektom. Sem imela očitno tako velikega (čudno, ker navadno glih ne ubogam kaj preveč), da je večina odbrzela mimo mene, jaz pa... v jok, ah, kje pa, sem se odločila, da bo najboljša politika, če kar vse skupaj ignoriram in grem po svoje. Se je obneslo. No, še nekaj, sicer spet prehitevam, ma s Štefanom64 sva skupaj štartala in skupaj prišla v cilj, čisto neplanirano. Ma je bilo tudi to fajn, je malo bolj od ene danes čisto zgubljene Primorke obvladal GM sceno, na vrh Črne prsti sva prišla skupaj, potem pa nimam pojma, ko grem navzdol, nič ne vidim, ma je bil skozi tam nekje blizu. Ker me je na vrhu famoznega Durnika prehitel, ubogi fantje okoli mene, ker sem jih potem za vsako krtino sproti spraševala, koliko jih je še za njo. Na srečo jih je tudi teh zmanjkalo. Krtin namreč. In z njimi mojih vprašanj, potem je zmanjkalo pa še dečkov. Je bil samo še klanec navzol, neumna pripomba enega izmed sotekačev je bila samo pika na i, da sem naenkrat videla samo še cilj pred sabo. Drugič bodite rajši tiho, meni ne bo treba divjati v dolino. Sem ujela še Štefana, da sva se po asfaltu zvalila skozi cilj. In to brez padcev ter s tem povezanih krvavečih bojnih ran.
Kdo bi si mislil, iz tistih začetnih, češ, da je glavno, da pridem okoli v limitu, je ratalo čisto nekaj drugega. Evforija do naslednje "neumnosti".
Aja, pridružujem se ostalim v pohvalah, res je bilo poskrbljeno za vse.
PS Najbolj mi je sedla pa sadna solata s smetano :wink:
nana napisal/-a:Zelena od zavisti :--( , ker ste lahko del takšnega tekaškega praznika,
VSEM ISKRENO ČESTITAM za ta podvig :clap: :D

hja, mene tudi, mene tudi, mene tudi zelena zavist daje.
včasih celo zeleno-črna zavist.
ko bom velika, bom tudi jaz takole tekala

čestitke vsem :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA