Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
Jast se pa včeraj nisem potila po črnjih njivah tam na bistriškem, ampak sem se potila po rdejčem polju na stadionu Poljane v totem Mariboru, kjer sva se z ZZ Topom udeležila Državnega prvenstva za veterane- ( mislim, take, bolj mlade :-- )

Jast sem seveda tekmovala v moji (ne preveč) hitri hoji na 3000m, medtem ko se je moj odločil za tek na 1500m in za krst, je rekel, da bo tudi on probal malo hoditi na 5000m .
In glej ga zlomka, domov naju je avto jedva peljal, saj sva imela okrog vratu enega železja za izvoz.
Sama sem med petimi tekmovalkami za 14 sekund zgrešila DR, čeprav se mi je zdelo, da grem ko raketa in da bo rekord gvišno padel. ( nimam nič ure, se ravnam le po občutkih) No, pa drugič. Ja, sem pa zmagala.
Moj ZZ je bil na 1500 m tretji za super Lendarom in Vrečkom, v hitri hoji pa je v svoji kategoriji, v hudem boju ( szi samim sabo) -ZMAGAL!!!! :clap: :clap: :clap:
Kdo je bil absolutni zmagovalec, mislim, da ni treba niti študirat, saj se že vnaprej ve, da bo to kdo drug kot Hitrohodec.

No, predvsem sem napisala to poročilo zato, ker mi ni jasno, zakaj, pri streli, se veteranskih tekmovanj ne udeležuje večje število dobrih in znanih rekreativnih atletov.
Konec koncev bi imeli v žepu titulo državnega formata??
Tako pa sva morala z mojim midva vse pobrat in jedva it proti Primorski...
Bravo Valentina in Damjan!

Iskrene čestitke za uspešne nastope ( kje le črpate energijo...)!

(Če pa ste "vmes" še "skočili" še na Pohorje, toliko bolje,
če ne "škoda"!)

Lep pozdrav obema! Zvone
Ej Čuferji, če bi vedel da ste tukaj, tako blizu, bi vas vsaj s kakšnim hladnim ... presenetil :D
in seveda čestitke :clap: :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA