Tokrat moram spet napisati, da sem bila PRVIČ..haha..povsod prvič in upam, da skoraj povsod tudi ne zadnjič.
Lušten tek po Zagorju, še zdaj si ne predstavljam, kako lepo se je vse izšlo..nič koliko različnih tekov, za otročke..malo večje, odrasle in malo bolj odrasle

Super
Edino pripombo imam, da je bil tek za najmlajše istočasno kot na 10,5 km. In kaj je to pravzaprav predstavljalo nama z možem? To, da nisva mogla s svojim sinčkom deliti prve tekaške izkušnje
To srečo je sicer izkusil prijatelj, kateri je tekel z njim in pripovedoval zanimive anekdote, na poti proti cilju
Tek za najmlajše naj bo prej in tudi podelitev zanje bi morala biti takoj po teku, da otročki res podoživijo svojo tekaško izkušnjo in ne preusmirijo svoje pozornosti nekam drugam; bodisi zaradi utrujenosti, bodisi zaradi dolgega čakanja.
Najbolj fascinanten in vztrajen je bil vsekakor animator klovn..ure in ure zabaval otročke in odrasle z izdelovanjem balončkov..vse je teklo iz njega, a se ni dal..Z možem sva kupila pivo in mu odnesla, a tudi pir ga ni odvrnil od svoje zabavne dinamike...Pravi ultramaraton Poklon
ČESTITKE vse tekačem in tekačicam! Res je, pot se je ves čas rahlo spuščala, a še zdaleč se mi proga ni zdela lahka in vsak premagan korak je uspeh ZASE.
ČESTITKE organizatorejm in seveda vsem

za stopničke.
Zadovoljna s časom, le kako ne bi bila, glede na pogoje, ki sem jih imela

Mimogrede, pokal, katerega sem dobila, je dobil učiraj domovanje v postelji od najinega sina. Brez njega in medalje ni želel spati
Nekateri ste s svojo lepo energijo meni in otročkom polepšali dan; Hvala
Bernarda in Alonso, hvala vama za čestitke in lepe misli