Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 pajo
Brez pripomb glede organizacije in ostalega. Samo dragi Zagorjani pri vas je vedno tako toplo, da nas potem potegne še drugo leto na tale vaš tek. Ni hudič, da ne bo 1x malo bolj hladno.Se vidimo. :D .
ma super je bilo letos :D
organizacija BP in z dodatkom na afterju :drink , malce sončne sparine ni motilo velikih duhov, sploh pa obilica zadovoljnih domačinov, ki jim je lepo vreme dalo energijo za popravek izgubljenega prejšna leta, je krasilo dogodek.
tekaško se nisem preveč naprezal, sem pa raje tahaupt šefa do cilja spremljel in spodbujal navijače/ce :wink: ob progi - ljudje so prav želji feedbacke :wink:
še se vidimo ..... 8)
Lenči hvala za fotke in navijanje :laola.
Dobro je bilo spet videti "stare" face , biti v vaši družbi :argue: :clap: :clap: .

Čestitke Nataši za apsolutno tretje mesto :clap: , čestitke tudi vsem ostalim tekačem za pretečeni tek :clap: , da ne pozabim.. :bum: tudi ostalim :clap: za stopničke :wink:

Organizacija tako kot vedno na pravem nivoju. :laola
Pozdravljeni!Moj prvi tek po Zagorski dolini,odlična organizacija,odlična družba,lep kraj,pravo tekaško doživetje.Kljub podopustniškem občutku,da nisem pripravljen,sem odtekel en dober tek,pod 40 minut.Ja,Alonso se še bori za naslov prvaka.Skratka,prijetno popoldne,Lenči hvala za fotke,Bernardi,Nataši,Fani,hvala za prijetne poglede.....definitivno se vidimo še drugo leto.....!!ALONSO.............NE GREM NA KOLENA......
Tokrat moram spet napisati, da sem bila PRVIČ..haha..povsod prvič in upam, da skoraj povsod tudi ne zadnjič.

Lušten tek po Zagorju, še zdaj si ne predstavljam, kako lepo se je vse izšlo..nič koliko različnih tekov, za otročke..malo večje, odrasle in malo bolj odrasle :lol: Super :D

Edino pripombo imam, da je bil tek za najmlajše istočasno kot na 10,5 km. In kaj je to pravzaprav predstavljalo nama z možem? To, da nisva mogla s svojim sinčkom deliti prve tekaške izkušnje :(
To srečo je sicer izkusil prijatelj, kateri je tekel z njim in pripovedoval zanimive anekdote, na poti proti cilju :lol:
Tek za najmlajše naj bo prej in tudi podelitev zanje bi morala biti takoj po teku, da otročki res podoživijo svojo tekaško izkušnjo in ne preusmirijo svoje pozornosti nekam drugam; bodisi zaradi utrujenosti, bodisi zaradi dolgega čakanja.

Najbolj fascinanten in vztrajen je bil vsekakor animator klovn..ure in ure zabaval otročke in odrasle z izdelovanjem balončkov..vse je teklo iz njega, a se ni dal..Z možem sva kupila pivo in mu odnesla, a tudi pir ga ni odvrnil od svoje zabavne dinamike...Pravi ultramaraton Poklon :laola

ČESTITKE vse tekačem in tekačicam! Res je, pot se je ves čas rahlo spuščala, a še zdaleč se mi proga ni zdela lahka in vsak premagan korak je uspeh ZASE.
ČESTITKE organizatorejm in seveda vsem :clap: za stopničke.

Zadovoljna s časom, le kako ne bi bila, glede na pogoje, ki sem jih imela :D Mimogrede, pokal, katerega sem dobila, je dobil učiraj domovanje v postelji od najinega sina. Brez njega in medalje ni želel spati :lol:

Nekateri ste s svojo lepo energijo meni in otročkom polepšali dan; Hvala :D

Bernarda in Alonso, hvala vama za čestitke in lepe misli :wink:
Super! Kot vedno doselj . :laola
Športno društvo Izlake in župan Matjaž so se ponovno izkazali. Hvala vsem za lepe športne prirediteve , županov sladoled in after party. :clap:
Na treh prizoriščih smo žurirali do poznih jutranjih ur. :drink
To je bil moj prvi tek tu in sem zadovoljen z organizacijo in z vsem kar spada zraven.

Res pa je, da je bilo zelo vroče. Ampak tudi to sem premagal, s svojim časom pa sem tudi relativno zadovoljen.

Zdaj pa gremo naprej.

Hvala za fotke.
Čestitke organizatorju za lepo in brezhibno organizacijo.
:laola
Lepo je bilo srečati znane tekače, prav tako spoznati nove. :D
Čestitke vsem, ki ste pretekli do cilja, kajti vsak je zmagovalec. :clap:
Čestitke pa tudi vsem, ki ste stopili na stopničke! :clap: :clap:
Pozdravljeni še s strani organizatorja,

Najprej velika zahvala vsem tekačem, ki ste se v tej soparni soboti udeležili našega tradicionalnega teka po Zagorski dolini. :laola

V veliko veselje nam je bilo, da smo vas lahko gostili in vas lepo vabimo tudi naslednje leto. Poleg "velikih" tekačev na 10,6km dolgi progi pa nas je obiskalo tudi 435 malih tekačev :clap: na otroških tekih, kar nam daje še večjo vzpodbudo za še boljšo organizacijo v naslednjem letu.
Spodaj pripenjam naslov do galerije enega od fotografov, ostalo sledi zelo kmalu.

https://picasaweb.google.com/1134243764 ... Dolini2011

lep dan še naprej,

ŠD Izlake

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA