Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
Kljub veliki vročini smo danes uspešno prisopihali v cilj 10,5 km teka v Zagorju. Čestitke vsem, ki ste se potili, še posebej pa Mucu za absolutno 2. mesto. Sicer pa smo tudi ostali TF-jevci kar uspešno nastopili, vsi pa smo si v cilju privoščili osvežilno pijačo in že tradicionalni Županov sladoled.

Evo, še nekaj fotografij, ki jih je posnela miciM.

Uživajte še naprej!

Matjaž
Uporabniški avatar
 tae
Na tale tek sem bil tudi jaz prijavljen, a dejansko nisem šel zaradi vročine.

MatjazV, hotel sem tekmovati s tabo, no pa drugič.
Jap, smo se potili na soncu, ponekod pa se je našla tudi senca :) Tek je bil super organiziran, dovolj vode po poti, prav tako osvežitev v obliki cevi za zalivanje vrta :D
Na cilju pa še krofi za posladek in možnost izbire menijev :clap:
Pridemo spet prihodnje leto :)
 Jola
Ej tale tek mi je pa zelo pri srcu, lepo organiziran in vsa zahvala prebivalcem teh krajev, mimo katerih smo tekli ! Tako prisrčnega navijanja, vzpodbujanja in prijetnih ljudi ne srečaš na vsakem teku. Vsega na pretek, vode in hrane, pa osvežitev in vse kar spada zraven. Pa prijetno presenečenje : malica po teku - klobasa je sicer kar izginjala iz posode, toda kdor je posegel po bučkah, je bil zelo vesel in zadovoljen - sprememba je bila dobrodošla in ni se videlo, da bi po desetih kilometrih teka navzdol kdo pogrešal testenine. No, pa še pivo, županov sladoled, banane....Res, hvala Zagorjani !
Uporabniški avatar
 muc
haha ja zebl nas pa res ni :lol:
Vse super, organizacija, navijači, sotekači in seveda na koncu še zaslužen sladoled! :wink:

Lansko leto na kolesarski dirki, letos na tekaški drugo leto hmm ?!...see ya 8)
 avgust
Moram tudi jaz pohvaliti organizatorja za lepo organizirano in izvedeno prireditev,kakršno si lahko vzamemo vsi za vzgled in si samo želimo tako prijetnih prireditev in druženj. Vročino ne moreš v naprej predvideti,niti slabega vremena,zato si pač tekači tempo teka in vzdušje prilagodimo razmeram.
Še enkrat zahvala za takšno prireditev,da ne bi našteval od dorih in pogostih okrepčevalnic, krofov,sadja,malic,piva,kornetov...
Čestitke organizatorju.Izpeljano vse za čisto petico.
Uporabniški avatar
 IVAN14
Kje pa so delili kornete? Tam kjer je bila malica? Ali pajih je zmanjkalo, za zadnje
tekače? Sam, jih na cilju nisem opazil! Dobil pa sem krofe!
 Jola
Ni ni, ničesar ni zmanjkalo, samo čez cesto bi moral, pa bi dobil kornete, kolikor bi jih pojedel ! Od tu, ko so delili malico proti cesti, pa samo čez cesto so bili prijazni fantje in dekleta , bili so tudi listi in puščice, pa verjetno nisi opazil ! Vsega je bilo na pretek - dober župan , ki ima najboljše krajane ! Poskrbljeno res za vse ! Pri nas so eno leto zaradi teka zaprli 500m ceste, pa ne reci kaj vse si slišal na ovinku, ko so stali avtomobili...../čeprav je bila obvoznica / !

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA