Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
Zz topka, zgleda, da sem bil edini dovolj počasen, da si me lahko trikrat škljocnila, ha ha.
Nekaj hitro si jo pobrisala domov. Se visimo na Sabotinu?!
Uporabniški avatar
 zz topka
Ja, sva šla, malo prestrašena in v upanju, da nama bo pot domov še lepa. Mislim, da sva prav zares ušla, saj je, ko sva prišla v Vipavo , že po radiu povedalo , da je AC zaprta zaradi podrtega električnega droga.
Na Sabotin pa po vsej verjetnosti DA! Čeprav, hehe, če se spomnim, kako sem prvič šla to varianto po S strani... Najprej sem se jezila na mojga, kam po ravnem me je peljal v hribe.... :evil: , a ko se pa vzpon začne in sem grizla kolena navpično gor, me je moj prav kmalu zbadal, le kaj molčim in le piham :oops: :lol: :mrgreen:
Uporabniški avatar
 firbec
zz topka napisal/-a:Ma, saj, ko odprem slike od Firbca, se tudi FB stran odpre, pa so slike vidne :!: :?: :idea: In se nič ne prijavim :!:

Slike naložim na "kališko stran", kjer lahko vidijo vsi - če bi pa na svojo, bi pa videli samo fejstbukarji.
Saj nič ne boli, če se prijaviš. Pri uporabi gmaila, tekaškega foruma, ..., interneta,... pa nič ne razmišljate :roll:
Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA