Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 muc
Ojla :D
Po dooooooolgem času spet na tekaški prireditvi...tokrat službeno povabilo na štafetni maratonski tek na Dunaj. Odhod v AT že v soboto, ogled expa, za dvig št. so poskrbeli drugi ampak se vseeno splača narediti en krogec po sejmišču...nič posebnega kar se tiče velikosti itd...pretirane gneče ni bilo...srečal kar nekaj znanih obrazov in tudi Ljubljanski maraton . timing ni manjkal z svojo stojnico. Po ogledu še en krog po Dunaju in počasi k počitku v hotel.
V nedeljo zjutraj pa čimprej na zajtrk, še zadnji "bojni posvet" z sotekači in vsak na svoj štart...vloge smo si nekako razdelili že prej in tako je mene doletela čast, da štartam...na štartu vse štima in to kljub temu, da nas je bilo na štartu krepko čez 30 tisoč...ura je 9 in gasa...trasa je res lepa...in to vseh dobrih 16 km nakar predam štafetno palico naslednji sotekačici...njo je čakalo 5,7 km, naslednjega 9 in zadnjega člana v štafeti 11,2 km...cilj in veselja ni manjkalo! :laola
Sledilo je še službeno druženje v ciljnem prostoru in pozno popoldne povratek proti domu.

Na Dunaj se sigurno še vrnemo...v štafeti ali pa brez...mi je všeč! :wink:
Uporabniški avatar
 muc
nana napisal/-a:Muc, prvi v štafeti lahko odteče tudi polovičko... za drugič :D
Čestitke tudi tukaj :clap: Tvoj tempo/km je pa itak za dol past :oops:

haha sej sem jo ampak po predaji z polno vrečko v rokah :)

hvala za info...po pravici povedano mi še marsikaj pred štartom ni bilo jasno kako potekajo predaje itd...ampak potem je pa vse steklo brez težav...nemška šola ;)
muc napisal/-a:
nana napisal/-a:Muc, prvi v štafeti lahko odteče tudi polovičko... za drugič :D
Čestitke tudi tukaj :clap: Tvoj tempo/km je pa itak za dol past :oops:

haha sej sem jo ampak po predaji z polno vrečko v rokah :)

hvala za info...po pravici povedano mi še marsikaj pred štartom ni bilo jasno kako potekajo predaje itd...ampak potem je pa vse steklo brez težav...nemška šola ;)

Jaz sem prvič, ko sem tekla, tudi razmišljala... ni mi bilo jasno, kako so na 16 km eni spočiti padli mimo mene... kot da so šele začeli tečt :roll:
Še en komentar na štafete... tudi mi smo letos eno sestavili in moram napisat, da sem razočaran nad organizacijo za štafete... na netu napisano vse skupaj nič, razen kje so predaje (pa še to komaj najdeš...).
Na expu so mi predlagali, da da prvi tekač svoje cunje na predajo, tko kot je Muc dobil svoj paket :) in potem tako naprej...
Uradno prevozov opreme ni, potem pa najdem na koncu kamionov z garderobo za pol/maratonce še tovornjak za štafeto :shock: za prvega tekača, dostava pa v cilj :)
Pa še nekaj... nekak smo imeli v planu, da bi šli vsi skupaj skozi cilj - uradno se to menda ne da, potem pa folk leze čez ograje tam na ovinku... :?

Imam pa sedaj pretečene vse tri razdalje na Dunaju - polovičko, maraton in sedaj še štafeto :)
Fajn smo se imeli, tokrat skupinica dobrih 30ih tekačev in navijačev, dva prvič na maratonu, nekaj novih osebnih rekordov, :clap:

Za par presenečenj smo pa kar sami poskrbeli, ko smo se srečali z znanimi facami :wink:
Organizacija vseeno za pohvalit, razen te zbrke s štafetami je ostalo vse štimalo. Bolj ali manj :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA