Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Odpiram novo temo v poročilih. Super je bilo. Dobili smo kralja in kraljico Grinte, Nejca in Karmen :laola
Hvala organizatorju za lepo nagrado, ki sem jo prejela za naj navijačico. Lahko, da sem bila najbolj glasna, ma navijali smo pa vsi s srcem, Predvsem bi rada povedala, da sta bili poleg mene tudi Nejčeva mama in njegova sestra, ki sta tudi navijali prav na ves glas. Tako, da se bom v Snoviku kopala tudi za njiju. :D
Zdaj se mi fotke prenašajo....
Čestitke vsem od prvega do zadnjega. Zame ste vsi zmagovalci te težke , a lepe tekme. :laola
Bojan, hvala za lepo poročilo in rezultate. Predlagam ti, da odslej tečeš na vseh tekmah s podobnim motivom kot danes, brez vseh pritiskov in obremenitev in boš tekal z veseljem še mnogo let... :D
No, lepa reč. V mislih premlevam včerajšnji dan in resnično ne vem, kaj bi najprej izpostavila.
Najbrž to, da sem po kar nekaj letih spogledovanja in želje, končno spodobno opravila z goro, tekmo, limitom, lastnimi strahovi in...ej...ni konca, hehehe. Ubogi bivši sošolec Lojze je ob mojem prihodu v cilj pokasiral dobršno porcijo evforije...sorry, Lojz :roll: .

Takoj za tem so ljudje, ki vsako leto znova pritisnejo tej tekmi en tak poseben pečat in poskrbijo, da je na progi vsega dovolj. Za tekmovalce je bilo včeraj vreme kar v redu (ok, če zanemarimo spolzek teren), za organizatorja :clap: , prostovoljce in navijače ob progi pa ne ravno.

Hja...navijači, a ne. Znani, neznani obrazi...vsi enotni v vzpodbujanju, niti Kekec ni manjkal :o . In kakopak, ZZ Topka, najbolj ubrisana, glasna in šlajsnena med navijači, garant! Njeno rjovenje je bilo slišat že ob prihodu iz gozda na melišče. Bandiero rosso nam je pela :lol: ...dol padeš....manjkala ni niti "čista jeba" (vsak komentar bi bil popolnoma odveč). ZZ, če danes nisi hripava, potem ne boš nikoli.

Prihod v dolino, čestitke in objem nekoga, ki mu je vse jasno, mrzlo :beer: in nasmeh, ki mi še danes ni zginil s frisa. :D Vse to in še več je Tek na Grintovec!

P.S.: Bravo, Kemperl!!!!! :cast1:
Darja napisal/-a: ZZ, če danes nisi hripava, potem ne boš nikoli.

Hihi, Darči, moj glas je kot moj stas :lol: - nikoli ga ne zmanjka. :D
Grem danes na izi ponovit navijanje. Res.
Kar se pa tiče repertoarja pesmic.... doma sem jih imela v glavi ničkoliko.... in pole pridem na moj pošto pod sedlo.... in glej ga zlomka.... če sem se spomnila na kakšno.... niti na eno... :evil:
In pole sem prepevala, kar mi je prišlo na pamet... :oops:
No, sam da je delovalo... :D :D
ZZ topka, stokrat hvala za izvirno navijanje! :laola
Mi je blo rečen na štartu naj nikar ne tečem z MP3-jem v ušesih, ker bom drugač zamudila tvoje navijanje, sam mislim, da ga ni MP3-ja, ki bi te lohk preglasil. :lol:

Jaz sem bila drugač tista revca, ki je pod sedlom hropla tik za Darjo in se je držala kot klop, ker je imela tak fajn tempo, da je nisem hotla spustit izpred oči. Sem jo potem pridno zasledovala še ves čas pol v nadaljevanju in uspela tut jaz prlezt na Grintovc pod magičnima dvema urama in pol! Juhej!

Moje veselje v cilju pa tako, da po moje tut Kuharjev Nejc ni bil tok vesel. :mrgreen:

Skratka res nepozaben prvi Grintovec zame in upam, da ne tud zadnji. ;)
Ha, ha, ha,....tale s kozo in backom Jonom mi je pa polepšalo dan!!!! :lol: Bacek Jon je pri nas doma itak interna šala in njegova simpatična plišasta izvedba uživa prav poseben status.

@ Matej2, mene tak kozji "mood" drži še danes. Upam, da mož tega ne bo bral, ker bo počasi živa meja za obrezat :?

@ Cebelca - no, zdaj vem, da si to ti in nikoli ne bom pozabila, ko si mi nad Kokrškim zaprla usta...."no, se bova potem pogovarjali...." in kako je tebi eden od prijateljev, ki se je že vračal z vrha rekel: "...dej nehi jamrat pa kolena griz naprej, ajde....!" Upam, da te nisem preveč stiskala na vrhu :oops:
Cebelca napisal/-a:Jaz sem bila drugač tista revca, ki je pod sedlom hropla tik za Darjo in se je držala kot klop, ker je imela tak fajn tempo, da je nisem hotla spustit izpred oči.

Hja, upam, da sem si te zapomnila. Vem, kjera, si se mi že v dolini zahvaljevala....

Sem pa med navijanjem tolk zgleda bla out :D , da sem celo zamenjala totalka osebo, ki jo sicer zelo dobro poznam. :arrow:
Se voziva midva domov, pa pravim mojmu, kolk je šel Čermelj dobro.
Pa me moj gleda in pravi: "Ma, kaj si šla falit, baba, saj ga sploh ni bilo! "
" Ma, kako ne? Saj sem navijala zanj kot nora, slikala sem ga, ti doma pokažem...."
In pridem domov, dam fotke na komp, Čermelja pa nikjer. Ampak njegov dvojček, št 185- Štiglic Boštjan. Oprosti, Boštjan, če zdaj bereš, da sem te malo prekrstila... :oops:
No, tudi Petra Lamovca sem preimenovala v Uroša.... pa še kaj bi se našlo... :D
Darja, hehe. No, jaz sem komi dihala, ti si pa govorila, kot da sva na sprehodu. Če bi nadaljevali s pogovorom, bi mogla jaz verjetno odstopit s tekme. ;) In še enkrat hvala za super tempo in tisto vzpodbudo enkrat vmes, ko sem se že na pol ustavila, je res pomagal!

Tist najin objem je bil pa itak samo pika na i! Je bilo res lepo delit srečo z nekom, ki je dal isto čez! Pa še enkrat hvala za skoraj izgubljene kratke hlače, tista tekaška majica, ki si mi jo prinesla gratis zraven, je pa tudi že našla lastnico, tako da smo vsi pozabljivci dobili nazaj svoje stvari. ;)

ZZ topka, ja, jaz sem ta ja. Ma res si zakon, mene si prav nasmejala. :)
Ta veeeliki dogodek ne gre kar tako pozabit, saj eni ne vem kako bi shajali brez njega. Dušan, bog ti daj zdravja in volje še dolga leta. Vse se je odvijalo, kot se mora, moj največji zaveznik pa je bilo sonce, ki je šlo na dan tekme na dopust. Vsa čast našima zmagovalcema, zamejcem smo dokazali, da smo hribovski narod, z mladim tekaškim potencialom. Pohvale tudi Andreju za filmček v cilju (čeprav sem bil zanj za 20min. prepočasen). Nikakor ne smem pozabit na Valentino, ki je glasno vzpodbujala na najstrmejšem delu trase. Dobro, da Kokrsko sedlo ni plazovit teren, sicer bi se od močnih vibracij kje vsulo... Letos se ji na podelitvi le ni mudilo domov (kot lani), ko jo je organizator nagradil za navijanje.
Drugo leto pa spet. :D
Bom probala še tu srečo, morda pa bo... :D
Na prireditvenem piknik placu sem se že pozanimala, pri organizatorju tudi, sedaj mi ostanete še vi.
Na zidku, levo od table z rezultati ( če jih gledamo), sem pozabila moje palice. Sive , na njih piše Treking poles. Četudi so polepljene s srebrnim lepilnim trakom, stare, in še kaj,.... sem pač nanje navezana.
A jih je morda kdo našel? Lahko mi pišete na ZS. Hvala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA