Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vencelj
Doma. Že kar nekaj časa. Poročilo bom napisal, obljuba dela dolg...in navsezadnje, še vedno sem ga napisal, zakaj ga ne bi tudi tokrat. Samo ne na prvo žogo, si bom vzel čas kasneje, potem ko zberem vtise, ko bodo rezultati dokončni...itd.

Vsem tekačem čestitam, to si res zaslužite :!:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 majcka
Doma. Ne tako zelo dolgo. Skurjena.

Z Nanosa v Veliko Ubeljsko - 'murder!' Si sploh ne predstavljam, da bi ene dva dni prej fajn nalivalo.
Uporabniški avatar
 majcka
zz topka napisal/-a:Jast bi pa vprašala, tako, po težavnosti, ker sta oba 50-ko oddelala, kaj se vama zdi, razlika med Vipava trail in tem? :oops: :shock:

Bistvena razlika je v tem, da na Vipava trail ni treba s Pleše v Veliko Ubeljsko. In še ena bistvena razlika. Na Vipava trailu greš s Pleše k Abramu, na SALO 50 pa od Abrama na Plešo.

Drugih bistvenih razlik nisem opazila. :--
Uporabniški avatar
 vencelj
zz topka napisal/-a:Jast bi pa vprašala, tako, po težavnosti, ker sta oba 50-ko oddelala, kaj se vama zdi, razlika med Vipava trail in tem? :oops: :shock:

Vipava trail ima večjo višinsko razliko. To je dejstvo, večina ostalega, kar bom napisal, je stvar subjektivnega zaznavanja. Na Vipava trailu so se mi začeli krči na 20 km in sem jih imel potem do konca. Tokrat so me malce opozarjali, a krize ni bilo. Trasa Vojkova koča- Abram je potekala obakrat skoraj po isti trasi, a se mi je zaradi prej napisanega zdela na Vipava trail veliko daljša kot sedaj, čeprav je takrat šla dol, sedaj pa se je vzpenjala. Vse to je verjetno vplivalo tudi na moj rezultat, ki je bil tokrat točno za eno uro boljši kot maja (takrat 6:43, sedaj 5:43). Obe trasi sta lepi, vendar je Vipavska malce bolj razgibana, včerajšnja pa je na momente malce monotona (Podkraj- Abram, zadnjih kilometri do cilja...)
In še psihološko: glede na to, da imata obe trasi tudi svojega "velikega brata" oz. včerajšnja kar dva, se kaj lahko zgodi, da "tisto takratko" 50 km traso tekač vzame preveč ležerno., cici varianta pač.

LP, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 20 Sep 2015, 21:41, skupaj popravljeno 1 krat.
 lona
Na kontrolni točki sem skoraj vsakega povprašala, kako se mu zdi trasa in celotna zadeva.... Vsi so bili zelo zadovoljni z vsem. Traso so ocenili kot težko, ampak zelo lepo. :clap: :clap: :clap:
Tako, da same pohvale organizatorjem! :laola :clap: :clap:

tistim pa, ki so oznake trgali s proge, pa upam, da se jim to tisočkrat povrne. :evil: :evil:
Uporabniški avatar
 majcka
Ja seveda. Tega pa ne smemo pozabiti.

Organizatorji zaslužijo: :laola :laola :laola

Prostovoljci zaslužijo: :laola :laola :laola

Tekači zaslužijo: :clap: :clap: :clap: :clap:

Uni blekci, ki so trgali trakce, pa zaslužijo: :FO: Mi smo vseeno zmagali!!!!
Uporabniški avatar
 muc
Ojla :D
Pa je za nami še ena nova tekaška dogodivščina SLO100!
Najprej vse čestitke in pohvale organizatorjem za ves trud, ki so ga vložili v izpeljavo prireditve...sploh Ečo-tu samo "kapo dol"!!! :laola
Imam filing, da je naredil tolk km kot vsi mi skupaj, ko je znova, znova in znova trasiral progo! :cast1:
Tistemu, ki je bil tako priden z odstranitvijo trakcev pa predlagam, da prihodnjič pride pomagat kot prostovoljec...take rabimo!
Sam sem tekel na 50-tki in vse je "štimal u nulo"...meni je bilo fajn! :clap:
Na začetku mal čveka, potem pa uživancija do cilja...hvala vsem prostovoljcem, fotografom, navijačem..no teh bi bilo lahko mal več ampak..so pa na poti proti vrhu Nanosa kravce mal poklepetale z mano.. :lol:
Glede na to, da je bil tek prvič se ne bojim, da bo naslednje leto udeležba veliko večja, ker sama trasa je res lepa...spust iz Nanosa pa...temu se reče trail :lol:
Čestitke in bravo vsem sotekmovalcem in sotekmovalkam na vseh treh razdaljah!!! :clap: :laola

See ya... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA