Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#351357
Že kar sedaj odpiramo temo v katero boste lahko vpisovali vaše odzive, izkušnje, poglede, mnenja itd.. iz letošnjega 21. Ljubljanskega maratona.

In da bo še bolj veselo - bomo med vsemi, ki boste v to temo objavili svoj prispevek iz LM, prihodnji teden v petek, 4.11., izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejeli tekaško promo majico Tekaškega foruma.

TF_majice.jpg
TF_majice.jpg (37.15 KiB) Pogledano 8832 krat


:laola
#351368
Prav je, da so poročila že odprta, v Ljubljani se je že začelo, za obiskovalce oz, za tekače je svoja vrata odprl sejem "Tečem", na katerem si tekači poleg dviga štartne številke in ostalega materiala lahko ogledajo tudi ponudbo razstavljavcev, seveda pa je pomembno tudi druženje podobno mislečih. Družabni dogodek pač :!: :D
Na sejmu sem bil včeraj popoldne, pa moram reči, da kakšne velike gužve še ni bilo. Bilo je prijetno ponovno poklepetati s starimi znanci, z nekaterimi (ali večino) od njih se sedaj srečam le enkrat letno na EXPu. Ja, večina teh poznanstev izhaja iz :TF)

Kakšne neumnosti v nasprotju z lanskim letom tokrat (mislim da) nisem naredil...lani sem na sejmu kupil štartnino in potem maraton prešprical.
Na EXPO grem vsako leto, četudi nisem prijavljen za maraton. Zaradi filinga, druženja...da ne padem čisto ven. Sicer smo letos z druščino na štantu promovirali teke "Iz ravnine v strmino"...
Matjaž je nekaj fotkal in danes se je nekje pojavila tale njegova slikca (hvala Peter!):
Slika

Pravzaprav nekje morajo biti še druge sejemske, ampak jaz jih še nisem dobil (je morda problem, da nisem na FB :roll: :?: ) ...

LP, vencelj
#351373
TONEK napisal/-a:A si ti v službi vedno nasmejana? :(


Tone, menda si bil včeraj že dopoldne na sejmu. Pa se spet nisva srečala.
Moram te pa takoj popravit, je razlika med službo in intuziazmom.

Tole z nasmehi pa nimam kaj komentirat...ampak je res :roll:

Se vidimo, LP, vencelj
#351375
majcka napisal/-a:Držite se pa vsi štirje tako resno, kot bi vam kdo...no ja pustmo to...nasmeški manjkajo.


A smo bili takrat, ko si se ustavila na štantu, tudi tako resni :?: :mrgreen: Če ja, potem je to večji problem, kot ena fotka. :?
#351381
vencelj napisal/-a:
majcka napisal/-a:Držite se pa vsi štirje tako resno, kot bi vam kdo...no ja pustmo to...nasmeški manjkajo.


A smo bili takrat, ko si se ustavila na štantu, tudi tako resni :?: :mrgreen: Če ja, potem je to večji problem, kot ena fotka. :?


Glih okol glave se nisi smejal...je bilo pa boljše, kot na fotki. :--
#351383
TONEK napisal/-a:Ja, Vencelj. Jaz, veliki matematik, sem bil prva stranka Pušeljca.

:clap: :clap: :clap:

TONEK napisal/-a:Je kulisa (gajbice) tvoja? Dobra zamisel. Samo - bog ne daj - ognja.


Zanimiva kulisa, ampak, če nisi opazil...bile so po celotnem razstavišču, da je vsaj približno enotnega videza, ampak jaz s tem nimam nič.

Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA