Meni pa od Poldyja samo prva
Zanimivo, kako lepo vreme še polepša tekmo. Fantastičen ambient že pred štartom, ko na enem mestu (kot prihod v šolo) poznaš večino ljudi, le od Kufrov

ni bilo nikogar, vsaj Valentino sem močno pogrešal, saj bi bral sedaj na tem mestu lušno poročilo.
Gašper je zopet dokazal, da je vzhajajoča zvezda in močno upam, da se bodo sčasoma razpisali tudi mediji, tako, kot pri Anžetu, Goranu, Timu... V zadnjih treh letih je suvereno zmagal, njegovi časi so od 1.41.10 do 1.41.52
Opažam, da nekateri ¨športniki¨ rajši plačujejo štartnino, kot hodijo na tekme. To si ne morem drugače predstavljat, ko vidim, da je na tekmi manjkalo kar 10% prijavljenih, odvijala pa se je v idealnih vremenskih razmerah.
Pa še nekaj opažanj: Rečeno je bilo, da bo na trasi 1000 označevalnih zastavic, po mojem mnenju jih je bilo vsaj dvakrat toliko. Dobro, da sem večinoma hodil, pri teku bi marsikatero pohabil.
Pohvalit moram tudi kosilo, saj polenta iz prejšnjih let ni bila za nikamor.
Tudi podelitev in objava rezultatov (razen najbrž za Gašperja , ki je moral čakat dobro uro več kot jaz) je bila vzorna, kakšnih kapitalnih smrek pa na škofjeloškem očitno manjka (zmagovalni oder)
Na večini okrepčevalnic sem pogrešal kakšno klop (vsi ne letimo mimo), na cilju pa senčnik, saj je bila večina dobrot na mizah zaradi močnega sonca zelo pregretih.
Drugo leto pa 6. najnaj.