Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#357923
Pretekli vikend se je pri sosedih dogajala dvodnevna prireditev imenovana Lim Bay Challenge :) ...če koga zanimajo podrobnosti :arrow: http://www.trickeri.org/nase-utrke/lim- ... 17-12-2017
S prijateljicami smo se odločile zaključiti tekaško sezono na malo drugačen način, preteči dobrih 30 km razgibane trase ob Limskem kanalu. Prijavile smo se na sobotno tekmo Sunny Winter Trail, se v soboto zjutraj odpeljale proti morju, mimo Postojne nas je spremljalo sneženje, kasneje veter, v Vrsarju pa pričakali oblaki in nič kaj morske temperature :wink: ter dobro namočena trasa, saj je deževalo celo noč. Opozarjali so nas na blato in spolzke skale, da bomo pa do riti brodili po vodi, si pa nismo mislili :lol: Po prevzemu štartnih paketov, smo se mogle kar hitro preobleči, saj so nas čakali avtobusi za prevoz na štart v Dvigrad. Seveda se ženske do zadnjega nismo mogle odločit ali dolge hlače in rokave, vzeti palice, kape, rokavice :mrgreen: :lol: . Jaz sem se palicam odpovedala, ker se mi je zdelo, da mora biti vmes kar nekaj tekaških odsekov, pri spustih so mi odveč, navzgor bom pa že prilezla 8) ---kasneje se je izkazalo, da sem se odločila prav :wink: .
Prav veliko znanih obrazov tokrat nisem videla, Petra in Ireno, Bojana, skupino primorskih tekačev, in že smo se odpeljali na štart. Hitro smo slekli jakne, oddali vrečke z oblačili, se pofotkali, poslušali navodila in že smo se zapodili z Dvigrajških ruševin navzdol po makadamski cesti. :lauf: :juhuhu: . Dobro sem se počutila, odločena, da dam vse od sebe :lol: :-- sem začela kar prehitro :roll:
Trasa je bila res razgibana, od strmih vzponov, splozkih skal, divjih blatnih spustov, vmesnih makadamskih in asfaltnih ravninskih delov, 'najboljša' pa je bila hladna kopel, ko smo do riti zabredli v vodo, ki je poplavila del trase :shock:. Označeno je bilo zelo dobro, na križiščih so nas usmerjali redarji, tudi fotografov je bilo nekaj, tri okrepčevalnice založene ravno prav, isotonični napitki, koka kola, pomaranče, banane, slano in sladko, najboljši pa je bil sir :oops: Jaz se na okrepčevalnicah ne zadržujem prav dolgo, sir sem poplaknila s koka kolo, vzela dva koščka s sabo, iz bidonov pa sem vmes pila Tailwind napitek, ki mi res ustreza. Dobršen del proge sva pretekli skupaj s Sanjo, na drugi okrepčevalnici so nama povedali, da sva prvi ženski :o . Sanjo je to še podžgalo, na ravninskih delih je hitra kot strela, je le cestna tekačica :clap: in jo je odneslo naprej. Meni bolj paše teči v svojem tempu, zato ji niti poskusila nisem slediti. V zadnjem delu so bile noge že malo utrujene, tekli smo ob morski obali, ko sem mislila, da bo že kmalu cilj, smo zavili še v gozdiček in potem končno po skoraj 31. kilometrih in dobrih 1000 višincih zaključili pred Belvederjem. :laola
Zelo zadovoljna z doseženim časom 3:51:14 in drugim mestom :D . Zmagala je Sanja, tudi pri moških sta prvi dve mesti zasedla Slovenca :clap: :clap: .
Rezultati http://www.trickeri.org/
Tudi Nuša in Urša sta uspešno opravili s progo, po testeninah in pivu, podelitvi in fotkanju, smo se zadovoljne odpravile proti Gorenjski, polne vtisov in z obljubo, da pridemo tudi naslednje leto, mogoče celo opravimo z dvodnevnim izzivom!
Pa še fotogalerija https://www.facebook.com/pg/LBCsunnywin ... 1620213141

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA