Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#360988
Ojej, jej,..kej se dogaja....
Danes sem šla samo za spremljavo z mojim v Slivje na X tek skozi jamo. Niti pod razno nisem imela namena... Pridemo tja, vsi me nejki silijo, naj grem,...bem, alora, grem pogledat, kako zgleda proga.... , malo dol, malo po ravnem, malo po jami, najprej dol, pole gor, spet malo sem, malo tja in si že v cilju...
Dej, dej, mati, teve 4 kilometrčke boš pa ja zmazala...
Ma, nimam niti čelade, niti lučke, niti neč... no, covate na nogah in eno majco za vsak slučaj s sabo....
Ma, dobiš vse tuki,... lepo majčko pri prijavi, čelado in lučko ter rokavice na vhodu v jamo,... ne rabiš nič, kot samo it... 8)
Ma, nisem letos tekla še na niti eni tekmovalno tekmovalno.... sem bla sve tekmovalno netekmovalno... 8) :shock: Ma, letos sploh najbrž še nisem tekla... :?
Ma, bem, naj bo,. ale, pa grem.... :FO:
Prijavila sem se kot zadnja, 91. po vrsti...
Ma, kej to pomeni, da moram tudi štartat zadnja? :shock: Ma, kej me boste čakali....vtaknite me nekam v sredino noter, da pridem pred koncem v cilj... 8)
Alora , me vtaknejo szi enim ta dobrim Italijanom. :juhuhu:
Aja, vmes me pride president jamarjev Slovenije vprašat, če gremo vse Čuferjeve( dans smo ble v večini, 3 Čuferke, dva Čuferja :D ) lahko tejkat tudi v kategoriji jamark? :idea: Ma, ja, če sem že v jami, pej nej bom še jamarka... :D

Štartali smo na minuto. Midva ob 10.21 ...
Šibaj, ta stara Čuferca... :D
Sej šibam, ne vem, zakaj in kako je uni Italijan že v prvih 10 sekundah šibanja 100m pred mano? :lol: :? :shock:
No, do jame sem bla tik tak, kej me briga, če je bil Italijan še bolj tik tak tam... :lol:
Mi dajo eno čelado, jo zapnejo, rokavice, vžgejo lučko na čeladi in bejžmo v hladovino... No, meni lučka, se mi zdi, ni svetla neč. :evil: Za hvala lejpa so se mi wčali tolk orosile, de sem imela še s tem problem... tista čelada mi je tla zlest iz glave na nos, ahtat sem morala, kako stopam, ker baje, če si na riti, si nepreviden in dobiš kazen pribitka časa.
Bem, vse to moram ahtat, ma, kako pa naj kaj po jami gledam??? Ker pravjo, da je pa lepa?! Ja, mati, boš drugič gledala jamo,... ko bo voden ogled.

Prehiti me v jami en stričko, jast pa nejki tetk... oštja, ma, to najbrž pomeni, da mi gre okej... bwo... :roll:
Pridem iz jame, ne morem odpret čelade, jo kar slečem čez glavo 8) , dam redarju, vrnem še rokavice in bejžmo dalje..aja, mati, še wčali si obriši, da boš kej vidla.... :mrgreen:

No, nejk sem se vlekla,... meni se je zdelo, da sem na mestu, da bi blo boljše, če bi hodila,... ma, buh ti vejdi,... dej, mati, dans je samo 4 km, pa ja boš zdržala laufat. Ne gejnat, ti sam teči (če se temu reče tek :lol: ) Mimo gresta še dva moškega spola.... in že piše: do cilja 500m.
Ojej, še to zmažem. Čas 25:15. :shock:
Diham kot da sem pretekla 25 km v tempu 2.50 ...gasilci me takoj pridejo prašat, če me mal oblijejo z vodo, al kako naj mi pomagajo...
Sej bo, sej bo, samo izdiham se.... in sem že pronta in hepi, da sem zmagala. :laola Zase, seveda.
Po končanem teku se vsi preselimo v vas, kjer je vse pripravljeno za Češpov praznik.
Pojem odlično pašto s šalšo, popijem en :beer: , rezultati so.
No, ja, kako ne bom hepi... 16. od 32 dam, peta v kategoriji in haha druga kot jamarka. :D In veste kej.... prejela sem prekrasen pokal. In zdej sem še bolj hepi...
Prav malo fotk, z rezultati za silo.
https://photos.app.goo.gl/9bk2sZxqTYVSsb317

Čestitke organizatorjem za super organiziran tek. In vsem tekmovalcem za dosežene rezultate. :laola
P.s. drugo leto pa za vsak slučaj svojo čelado s svojo čelko... :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA