Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 daca10
#361314
Izjemen vikend Slovencev na 3.izvedbi Dalmacija Ultra Traila na vseh razdaljah :laola :clap: :clap: :clap: :laola
Sama sem se prijavila na Sea 53km razdaljo, pa še to kot razlog za obisk 'žlahte' na njihovem vikendu blizu Trogira, ki je od Omiša oddaljen uro vožnje, prepričala moža, da me pelje :lol: , ker ga težko kam spravim s sabo :wink: . Tako sem bila sicer odmaknjena od vsega dogajanja na slovenskih 'žurih', vendar mi je bila sama trasa tako všeč, da se zagotovo še vrnem, mogoče celo na daljšo razdaljo :wink: .
Izredno lepo vreme, da je bilo že kar prevroče, je ponujalo res prelepe razglede in res je škoda, da je Maja zbolela, ker smo prikrajšani za njene fotografije :( .
Na 100miljah je Ivi postavil nov rekord, mejnik, ki ga bo težko kdo izboljšal, razen on sam :shock: , tako zahtevno traso premagati v 19.-ih urah in pol, res izjemno!!! Tudi ostali so'razturali', rezultati povedo vse https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/627
:clap: :clap: :clap: :clap:
Sama sem imela nekaj težav s krči in vročino, vendar sem šla uživat, rezultat ni bil pomemben, sem si pa želela priti v cilj pred temo, kar mi je uspelo :D .
Čestitke prav vsem!!!
Nazadnje spremenil daca10, dne 24 Okt 2018, 18:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 majcka
#361323
daca10 napisal/-a:Izredno lepo vreme, da je bilo že kar prevroče, je ponujalo res prelepe razglede in res je škoda, da je Maja zbolela, ker smo prikrajšani za njene fotografije :( .


Ti ti Maja.....spet je nekaj zamočila....ma sem jo zaslišala in pravi, da se poboljša. :-- :--

Vsem sodelujočim pa čestitke. :laola :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA