Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 TONEK
#365595
Ker nas je bilo na tekmi ¨samo¨ 382, (odraslih) sem vedel, da obstaja zelo majhna možnost, da se bo na forumu kdo oglasil :mrgreen: . Ker Topke ni bilo, sem jaz začutil odgovornost subsidiarnosti :cry: .
Seveda bom kratek in se z leti ne bi ponavljal, pa še pripomb na tekmo nimam nobenih. Vreme se je na srečo malce ohladilo, saj je čas Miklavža, da bi pa blato postalo trdo, bi moralo biti pa še vsaj za 5(Topka, kako se že napiše stopinje?) celzija. Proge praktično ni potrebno označevat, saj jo Timotej že dobro pozna, vsi ostali pa v strnjeni koloni za njim. :D Harmonikaši, parkeljni, navijači ob progi, okrepčevalnica pa je glede na dolžino trase in letni čas, odveč. Na cilju čaja v potokih, sladkarij, kruhkov z zaseko, sadja dovolj. Postavljen je tudi prikazovalnik z rezultati teka, tako, da je vsak na tekočem. Iz prejšnjih let sem edino pogrešal 'ogrevanje' z razcepljenih gorečih suhih debel. Je pa zato kmet v Snoviku na štartu dan pred tekmo poskrbel za 'gnojno vzdušje' :mrgreen: V Avstriji bi ga policaji na licu mesta oglobili za jurja, pri nas pa lahko vsak serje po cesti.
Tekmovalno je zadnje čase Timotej nepremagljiv, prisotnih je bilo kar nekaj dobrih tekačev in tekačic. Jaz med tekmo ne gledam na uro, se je pa ustavila 21sek. pozneje kot lani.

Mirovanja ni, dobrodošle so zimske lige, na dan samostojnosti je tekma Mengeška koča - Dobenski hram, 5.1. novoletni Slo trail.....
Pa še rezultati.
http://www.sd-smartno.si/index.php/miklavzev-tek
Uporabniški avatar
 zz topka
#365599
Ker si zgubu zvezek al pa mogoče prespal učno uro,Slika, naj ti bo, k si glih ti...
Ponovimo učno uro:
alt + 0176 +enter ali presledek °
AltGr+5 (ne na številčnici, una 5 nad črkami) +enter ali presledek°
Za drugič pa Tonek!!!, dobiš ukor, če ne boš znal!!!
Slika
Aja, pa hvala in bravo za lepo poročilce in seveda lep rezultat! :clap: :clap: :clap:
Nazadnje spremenil zz topka, dne 04 Dec 2019, 11:01, skupaj popravljeno 1 krat.
 vinkop
#365600
ja koncno se je nekdo spomnil in napisal nekaj o zelo obiskanem Miklavzevem teku....sej ce pa Valentina noce nic vec gor pridet, da bi ona to poskljocala in obsirneje zapisala :--
 TONEK
#365601
°°°°°°°°°°°°°°
Hvala, Topka, sem malo potreniral. :D Enkrat si mi že povedala, pa nisem našel zapiskov, buča, stara.
Ti bi šla res lahko za tršico, ko vse to obvladaš.
Drugače sta pa poričilce in rezultat bolj amaterska
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA