Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#365812
Andi Mamič, TF Wasa77, je včeraj skupaj z vaščani Skrilj organiziral eno prekrasno tekaško ali hodaško druženje v obliki sedmih ur ponavljanja.
In jast, soseda čez avtocesto, nisem imela pojma, zakaj se gre... vedela sem le to, da bo otvoritev nekega novega kroga - Skrlanke.
In sem šla... :D
Poročilo: http://tindi-zztopka.blogspot.com/?zx=70045e09bd1b1756
Hvala, Andi, še en bot! :clap: :clap: :clap:
#365830
Hvala ti Valentina za lepo podoživljanje. Ja , iz male ideje se je razvil netekmovalni dogodek, ki bo verjetno postal stalnica na Dan samostojnosti, športna prireditev za vsakega, s kulturnim deležem (žganje, ki so ga kuhali pri izviru je spomin na čase pod fašizmom, ko ta dejavnost ni bila dovoljena, zato so se Primorci skrivali v gozdovih ob potokih); čez 250 nas je opravilo z vsaj enim krogom, veseli smo, da so se odzvali tudi otroci in starejši. Verjamem, da smo tekači precej ljudem, ki nimajo gibalnih navad, približali to področje - tek oz. hojo v naravi.
Torej - drugo leto si rezerviraj dan po Božiču. :D
#365856
Ne, objavljal nisem, sem pa poslal povezavo Skriljanom, ki so bili najbolj aktivni pri projektu, da preberejo. Taki odzivi so največja nagrada za take vrste prostovoljstvo. Hvala ti še enkrat!
#366147
Sem šla takoj danes preverit, če je slučajno Nibikati( iz prejšnjega posta), k nima kej dejlat :evil: , pršu dans po poti Skrlanke na zvirk... Ma , ga ni blo. :shock: :D
Edino Wasa-Andi je bil ( podpisan v knjigi).
Andi, sem se tolk napokala kosila, da me je vso pot proti gor nejk čudnu šraufalu po želodci... in ti povem, da je pršla una prva pomoč več kot prav.. :lol: :D
Priponke
IMG_20200131_153938.jpg
IMG_20200131_153938.jpg (250.02 KiB) Pogledano 1174 krat
#366151
Valentina, to kar si opisala je šolski primer smiselnosti "prve pomoči" pri Skrlanskem zvirku. Sicer pa ja, uradno sem najbolj pogost uporabnik Skrlanke, mi pride prav pred službo, po službi, ko sem lačen teka ali pa len, "našpičen" ali "podrt", jezen ali napet, za "pritisnit na gas" ali pa za regeneracijo, najlepše pa je na njej srečat prijatelje, kot si tudi ti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA