Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Na voljo so bile 21 in 10 km razdalji, pa tudi otroci so tekli na krajših razdaljah. Sam sem šel kar na najdaljšo, na progi sem se do 12 km kar dobro počuti in morda malo preveč hecal, tako da je bilo potem do cilja kar težko priti, ker okoli sebe nisem imel sotekača. No nekaj metrov pred ciljem pa me je vendar nekdo kar močno preganjal in ko sem videl da bi bil rad pred mano, sem pa le toliko zbral moči da me je gledal v hrbet :D . Nekateri so med tekom imeli tudi to srečo ali nesrečo, da so videli medvedke, ki niso nobenemu naredili nič hudega. Organizatorji so se dobro potrudili, bilo je dovolj okrepčevalnic ( približno 5 ali 6 ), dobro označena proga. Podelitveni prostor dobro pripravljen - senca, mize. Morda pa bi se lahko malo zamislili nad ponudbo pijače. Lahko bi imeli večjo izbiro brezalkoholnih pijač, cene pa so tudi malo čudne. Pivo veliko je stalo 400, fanto pa so imeli na deci in sicer 150 sit. Torej za 750 sit dobiš fanto :shock: , torej je sok nadstandard, tako smo raje pivo, vendar če voziš :?: .
Uporabniški avatar
 MatjazV
Kot ste lahko že prebrali je bil ta vikend tekaško zelo pester. Praktično po celi Sloveniji so bile v soboto in nedeljo organizirane različne tekaške prireditve in prav na vseh so tekmovali tudi člani in članice Tekaškega foruma.

Tudi na teku okoli Cerkniškega jezera smo bili. Tekli smo na krajši 9,2 km in daljši 20,4 km progi. Nabrali smo tudi par kolajn, še najbolje pa se je odrezala Pia, ki je med puncami na 20,4 km v generalni razvrstitvi zasedla 3. mesto.

Organizacija je bila dobra razen podelitve, kjer so bile za nekaj kategorij pomešane uvrstitve, časi in imena, v enem primeru pa celo spol. Ne vem kaj je bil temu razlog, vročina ali pa kakšen pirček preveč.

Nekaj slikc .

L.P.

MatjazV
Uporabniški avatar
 nada
Ma ja no,saj je b'lo kar luštno, sam meni se je ta proga lani zdela lažja kot letos :oops: , ne vem kaj al' je bilo malo vreme krivo al' pa moj emšo :wink: . Ja no Kunec kar se tiče proge in km oznak, bi se dalo malo podebatirati (sta mi sopotnika ta zadnjo označbo skrila, da sem malo lažje in kao hitreje prispela v cilj :twisted:). Se mi zdi ,da je kar pomagalo :lol:
 bojanm
Ja,lepo je bilo,men je samo mal žou,da nisem videl medvedke z dvema kosmatinčkoma(sej ne vem kako bi se takrat počutil :?: )bi se pa sigurno poznal na času.Nada,lepo,da je skrivanje oznake 20km pomagala,naslednjič bomo skril že od 15 napprej.Ps.de nebi kdo narobe razumel,oznako sva z Branetom pustila čisto pri miru samo pred njo sva se postavila,pa je pomagal.lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA