Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Damijan
Hoj - evo poročilce s tekme za Štajersko-Koroški pokal.

Zaradi grozečega vremena - na vseh koncih Slovenije je še ob osmih zjutraj deževalo - se nas je zbralo kakih 50 tekačev. Nekaj je bilo zmede zaradi netočnih informacij glede teka - predvem štarta - tako v Poletu kot na netu, vendar so tisti, ki so imeli namen, menda le našli Andraža nad Polzelo. Ob 9,00, ko je bil štart 7,5 km dolgega teka, se je že popolnoma zvedrilo. Sam tek - najprej nekaj spusta, nato nekaj malega po razmočenih travnikih in gozdni potkah, večji del pa po ne prav strmi makadamski poti, ki se je ponekod prav lepo izravnala ter tako omogočila zajeti novo sapo. Zmagovalec je potreboval za pot cca 31:xx min. A-ja: meni je Polar pokazal, da smo premagali 420 m višinske razlike.

Na vrhu, v planinskem domu - prijetno vzdušje, nekaj znanih obrazov, majčka TF zapažena le ena (sicer pa je po lastni krivdi tudi sam še nimam...).

Vsekakor luštkan tek, se mi zdi, da ga bo vredno ponoviti.

Damijan
Uporabniški avatar
 kacj
Mene ze cel dan vest pece :oops:
Vceraj sem imel namen iti na ta tek. Ko sem se ob sedmih zjutraj zazrl proti Pohorju, je bilo videti gosto meglo, ki se je zacela na 400 metrih. Po daljsem razmisleku sem sklenil, da po gosti megli ne bo prav fino teci in se spravil nazaj v posteljo.
Ko sem izvedel, da Damijan gre na ta tek, me je skoraj spravil, a je zal ze bil na poti...
Grem zdaj nadoknadit nekaj za zamujeni tek! :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA