Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Dokler je še vroče in dokler sem sam še tudi malo pod vplivom sončka :wink: :wink:

Lepo število tekačev, 165 rečeno... Teren dosti razgiban, največjo oviro je predstavljal 8%klanček nazaj iz smeri Podbočja.. proti Podbočju je še šlo.. Nazaj pa malo težje.. :x :P

Upam, da bo kdo postregel s slikcami :? Sam nisem namreč nič sfotkal :oops: Lepo število TF dresov je bilo opazit..

Graja:
*Na okrepčevalnici če že ponudijo, naj ponudijo hladno vodo in ne mlačen bezgov sok... :roll: :roll: :roll: :evil:
*Vse lepo in prav.. Ampak narodnozabavna muzika pa ne paše na takšno stvar... :x

S svojim rezultatom 5min/km sem končal v zadnji tretjini tekmovalcev/k in sem tekel natanko tako kot sem si zamislil... 44:59 :lol: Glede na to, da sem čisto izven aerobnega treninga je bil rezultat pričakovan...

Jutri štartamo operacijo Mali ljubljanski maraton :roll: :wink:

Če me je kdo prehitel, naj se javi :lol: :twisted: :wink:

LP iz Krškega :)
 Obivankenobi
Pozdravljen Windek!

Tudi jaz sem danes laufal na Kostanjevici, kar uspešno, čeprav se mi je proga zdela kar težavna :roll: No s časom 37,24 MIN, sem se uvrstil v prvo polovico tekačov, tako, da sem kar zadovoljen. Bi imel pa tudi iste pripombe glede okrepčevalnice, nažalost samo ene :shock: , pa še tam je bilo nekaj toplo presladkega. Naredil sem samo en požirek in oddrvel naprej :lauf: .Goveje muzke nisem opazi, sem se z enim preveč zagovoril,ali pa prekmalu odhitel nazaj proti domu. Golaž je bil več ali manj zame neužiten, tako, da sem ven pojedel samo koščke mesa. Spoznal sem nekaj forumcev :D :juhuhu: Na srečolovu zadel štumfe, tako da sem zelo vesel :cast: Izboljšal svoj rezultat na 9km na tej progi, čeprav sem bil prvikrat tukaj. Ker sem prekmalu prišel, zjutraj poslušal in opazoval račke v Krki :lol:
No to je moje poročilo...
Lp
Uporabniški avatar
 Windek
bravo :wink:

ne vem kakšna je praksa pri okrepčevalnicah drugje (nisem ravno tip, ki bi naveliko skakal po Sloveniji za teke..), ampak meni je še ta bila odveč.. topel sladek sirup.. ne ne.. raje nič kot to..

Muzika se ropotala iz zvočnikov..na golažu.. tudi meni ni pasal... sem raje kar na nutritionih in bananah ostal :twisted: Vojački, ki so imeli parkirane avte zraven, pa gledali, kot da sem neki ultradopingiraš :shock: :(

Drugače tudi jst s štumfmi :P

Kaj pa drugi? :wink:
Uporabniški avatar
 MABE
Tut jaz sem teku, pa so mi na okrepčevalnici dal čist navadno vodo, tko da sem se še polil z njo. Mogoče je je potem zmanjkal, pa so delil bezgov sok (kar jim je še ostal). :(
Drugače pa odlična organizacija.
Golaž res ni bil ravno za prehvalit, ampak šenkanmu konju se ne gleda v zobe. :roll:

Glede tvojga načina prehrane pa nismo imel prehudih kritik oz. komentarjev :wink:
Uporabniški avatar
 Windek
:lol: :lol: :twisted: ko ste prišli z rastekanja ste debelo gledali kot sove :P :P profesionalnadeformacija pač :twisted: :twisted: :D

hja.. ste bili hitri in dobili vodo.. ostali sok :roll: :( :P
Uporabniški avatar
 MatjazV
Preživeli smo prijeten nedeljski dopoldan v Kostanjevici. Na štartu glavnega teka se nas je zbralo blizu 200 tekačev. Proga je bila letos nekoliko spremenjena, po rezultatu sodeč pa bi rekel, da ni daljša od 8,6 km.

Med tekmovalci je bilo spet videti kar lepo število forumovk in forumovcev. Nekateri so bili zopet med najhitrejšimi in so si pritekli kolajno (Nataša, Pia, Melita, Matej). Čestitke vsem!

L.P.

MatjazV

NEKAJ FOTK
Uporabniški avatar
 Windek
Hvala za slike :wink:

Lubeničarji ja :P Kot vidim po osebkih, smo se kar malo prehitevali ja.. 8)

sem pa pomagal zmagovalki na 13.sliki, da je prišla do zmage :lol: :lol: :oops: In v cilju gentelmansko prepustil zmago :) :) Pa s stricem na prvi sliki sva se tudi nekajkrat lovila :lol: :wink:

pozdrav :)
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

včerajšnji tek v Kostanjevici nas je spomnil na to, da poletje le še ni čisto minilo. še posebej sedenje na soncu in čakanje na podelitev nas je prijetno ogrelo.

OK, gremo po vrsti. zelo hiter in valovit tek ob Krki od šole v Kostanjevici do šole v Podbočju in nazaj. skoraj ves po asfaltu razen par metrov okoli šole na obratu. in hitro je šlo. tudi po moji oceni je proga dejansko malce krajša. rekel bi 8700 m ali tam nekje. osmi kilometer je bil definitivno skrajšan, da je bil zadnji lahko ravno prav dolg.

drugače pa - zame skoraj vse OK. na okrepčevalnici sem padel mimo, tako da ne vem, kaj so imeli. golaž je bil še kar - Tobi je bil zadovoljen. lahko bi imeli kaj za nemesojedce. no, saj so bile tu lubenice, tako da v celoti gledano lahko organizatorje le pohvalim!

spet bravo za punce, ki so suvereno medaljirale - NatašaP, Melita, Pia, super ste šle! Mabe in MatjažV sta pa itak v špici!

tudi ostali smo se trudili (in uživali) po svojih močeh. a ne, fantje?

rezultati so tu, točke Slovenskega pokala iz Kostanjevice pa so tudi že prištete.

ps - včeraj smo manjkali na PSTju a smo v Kostanjevici v sebi tekli za Francija.
Uporabniški avatar
 Windek
Hvala za rezultate :) Se vidi, da sem čisto iz kondicije.. [TK Krško] Niti tekanje po Golovcu pri Atletiki, pri prof. Škofu ni pomagal.. :? Ajaj difovci :evil: :D (izpit je pa le narejen :lol:)

Priprava za ljubljansko 21.tko se je začela danes :lol: 8) Se vidimo v Ljubljani :wink:

pozdrav :wink:
Uporabniški avatar
 nada
Ja, a ne fantje, ste se trudili po svojih močeh :lol: , no tud' punce smo se Ero, da ne boš pozabil na ostale članice TF :lol: ....Se hecam :wink: V glavnem luštno je bilo, pa še bolje bo :)
Uporabniški avatar
 Windek
a ena iz vaše ekipe je pa prišepala na koncu? :roll: :? Ogrevanje dekleta, ogrevanje :lol: :lol: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA