Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Junc
Tek v Dvorski vasi je bil zelo uredu izpeljan. Sama steza je bila dolga za člane in članice 7750 m, po makedamski poti, ki jo je malo načelo neurje, ki je bilo pred časom, tako da smo nekateri kar zagazili v blato. Sicer pa zelo dobra proga, polno spustov in vzponom (sploh zadnji ti je nabil srce v grlo :))
Kasneje je sledilo okrepčilo v obliki klobas in B vitamini ter podelitev medalj in nagrad najboljšim. Prvič sem bil prijavljen pod klub Tekaški forum in tudi dobil sem medaljo :))
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Jaz sem imel smolo - koleno me je izdalo, tako da sem moral odstopiti :cry: :cry: :cry: , redarji pa so me pripeljali nazaj na start oz. cilj.
Pohvalil bi organizatorje, ki so zelo dobro označilii progo in dobro pripravili samo prireditev. :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 MABE
Bravo junce :laola
Tut sam sem se hotel prijavit za :TF) , pa me je brat malce zaj....
No ampak tekma je šla tut tako skoz. Klobase so bile odlične, pivo tut.
Mariolino ti pa popazi na koleno, kdaj pa kdaj pomaga tut počitek.
Uporabniški avatar
 Junc
Ja, proga je bila kar malo nevarna za poškodbe, tko da si moral kar malo paziti kam stopaš. Upam da se ti koleno kmalu "pocajta".

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA