Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Joe
Pohvalil bi organizatorja za odlično organizacijo. Proga je bila taka, kot si jo želi vsak tekač, enkratna v vseh pogledih. Prekrasno sončno vreme brez oblaka je le še dodatno podkrepilo vzdužje.

Bravo.
Uporabniški avatar
 Kunec
Tudi sam sem prvič tekel na Blokah, sicer se nisem prijavil, sem pa naredil kljub temu kar veliko kilometrov. Z Eriko sva se že kar zgodajo odpravila na Bloke, tako da sem še pred štartom odtekel celoten 20 km krog. Bilo je kar mraz, verjetno še nisem v življenju tekel v takem mrazu, pa še moja oblačila so bila bolj poletna. Ko sem pritekel nazaj so bili tekači zbrani na štartu, med njimi tudi Erika ki je sploh prvič tekla na smučarsko tekaški prireditvi, na krajši razdalji. Bilo je fantastično gledati štart, jim pa nisem prav nič zavidal saj ne maram gužve. Me pa je toplo sonce le potegnilo in sem v začelju kolone tekel še nekaj km...no nabralo se je 35 km ko sem odpel smuči.
Tudi podelitev sem počakal do konca, a se mi je zdela le preveč dolga, sicer pa so jo odlično speljali.
 kovit
Kunec napisal/-a: Bilo je kar mraz, verjetno še nisem v življenju tekel v takem mrazu, pa še moja oblačila so bila bolj poletna.

Ja sej sem vam jest enkrat tukej lepo reku da se je treba za na Bloke oblečt kej druzga kot pa troje gate in fuzbalske štunfe :D :D :D
 hribovc
Kunec napisal/-a:Tudi sam sem prvič tekel na Blokah, sicer se nisem prijavil, sem pa naredil kljub temu kar veliko kilometrov. ....

Ali si "brezplačno" izkoristil tudi okrepčevalnice, če si že urejene proge?
Uporabniški avatar
 Kunec
Ali si "brezplačno" izkoristil tudi okrepčevalnice, če si že urejene proge?[/quote]
Nč bat hribovc, sem imel s sabo vodo. Mi je pa prišlo na misel ko sem šel mimo... sicer pa tečemo tudi v Logatcu, kjer tudi urejajo proge, pa do zdaj še ne zaračunavajo.
Drugače pa sem tekel v soboto 1. maraton Tamar, tako da sem v nedeljo tekel bolj za ,,hec,,.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Izredno lepa tekma na Blokah. Pohvala organizatorju za dobro organizacijo in odlično pripravljeno progo.
Na štartu sem se zaradi velike gneče postavil v zadnje vrste, pa sem se kljub temu na prvem zožanju zapletel in padel. Večji del tekme sem potem poskušal loviti in dohitevati tiste pred mano, pa je kar šlo. Glede na mojo slabo drsalno tehniko, ki jo bo treba piliti še nekaj naslednjih sezon, sem kar zadovoljen z uvrstitvijo.

Naslednje leto spet pridem.

MatjazV
Uporabniški avatar
 primus
Moja prva tekma na tekaških dilcah - z izbiro sem imel kar srečo, saj so bili vreme, proga in organizacija res na nivoju.

Tokrat iz previdnosti še pravi softić, morda se drugo leto skorajžim za daljšo razdaljo. O rezultatu ne bi izgubljal besed - po moje maže niso bile ta prave :D .

Se še vidimo !

primus

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA