Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#64892
Hm, zgleda da ste vsi zmatrani od tega gorskega teka na Lisco, pa bom jaz začel:
Včeraj sva malo razmišljala, kam bi šla danes-Slivnica ali Lisca, pa je prevagala odločitev za Lisco: malo več višincev, šteje za slovenski pokal in predvsem to, da na Lisci še nisva bila. Vreme lepo, le razgledov z vrha ni bilo ta pravih. Proga niti ni bila tako blatna, kot bi glede na padavine v zadnjem času pričakoval. Sploh me pa blato manj moti kot asfalt :lol:
S hitro hojo sem kmalu opravil z vzponom. Okrepčevalnic po poti je bilo dovolj, na vrhu čaj, neki Danini napitki, pir po 300 SIT in pasulj. Organizacija tako kot mora biti. Žrebanje nagrad smo zaradi postanka v koči v glavnem zamudili. Dol smo se odpravili peš po isti poti, preden so razglasili rezultate.
Skratka-zadovoljen :D
Uporabniški avatar
 mihaperme
#64895
Nič zmatrani :wink: :D , še več energije kot pred tekom. Skratka bilo je super, vreme idealno, zadosti okrepčevalnic, enakomeren tempo skozi celotno progo, izboljšal svoj rekord proge za 10 min :D Pasulj odličen, mogoče so malo preveč razvlekli podelitev... Čestitke BoštjanG in Piji za osvojeni medalji :clap: .

PS: Hvala Dule za prevoz :D

Se vidimo jutri na Drenovem griču...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#64899
Zdravo
Moram se oglasit vsaj toliko, da potrdim, da je res vse štimalo. Še več, vreme je bilo celo boljše, kot so napovedovali.
Pa še en vic. Ker z MiroR-jem nisva imela preveč časa, sva se pred razglasitvijo podala z vrha v dolino peš. Ubrala sva eno čudno bližnjico. Po dveh urah lahnega teka in prepeljanimi 4 km z avtoštopom, sva uspela priti do izhodiščne točke tik pred povratkom avtobusa. Potem nama je pa pasalo še malo posedeti v baru pri Saški.
Uporabniški avatar
 ero
#64915
Zdravko, pa sem vaju pogrešal na vrhu, da bi rekli še kako besedo več, kot le tistih par med tekom.

no, včeraj je bil (vsaj zame) spet en lep hribovsko tekaško pohodni dan. lepa proga, odlična organizacija, prijazni prireditelji, vreme med tekom idealno...

tile gorski teki mi bojo še tako všeč postali, da bom opustil ravninske kilometre :wink:

ps: žal mi je le, da sta na isti dan in še čisto blizu dve lepi gorsko tekaški prireditvi. vprašujem prireditelja obeh, ali se ne bi mogli dogovoriti in v prihodnje uskladiti termine?
Uporabniški avatar
 pelvis
#64920
Če to nebi bil 1. maj bi že kako uskladili termine, tako pa je to dan, ki kar kliče po taki prireditvni na Slivnici, ki je že tako tradicionalni prvomajski cilj mnogih. Iz Cerknice je že desetletja vsako leto pohod na njo in ta tek je le še dopolnitev 1. maja.

Saj je dovolj tekačev za obe prireditvi in če bomo dobro delali bosta še vrsto let v koledarju, kar pomeni, da ima vsak možnost poizkusiti obe progi, razen organizatorjev... :lol: pa tudi to ni ovira :wink:
lp
Elvis

BTW - rezultati Slivnice so zdaj pa res popolni
tukaj
Uporabniški avatar
 Pingo
#64945
Ma men je blo prou luštn.Vreme ta pravo tekači in tekačice polni energije in nasmeškov kaj hočemo še več.Aja višinci so bili tudi kr OK.Prvič biu na Lisci pa verjetno ne zadnjič :wink: Tudi sprehod za povratek na štart je bil dobra odločitev,smo prišli dol pred avtobusom :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
#65023
V dobi interneta pa rezultatov z Lisce še kar ni :? Mogoče ima kdo kakšen papirnati izvod in lahko poskenira in objavi :roll:


Drugače pa je bilo luštno, še posebej bi pohvalil vreme, ki je bilo za mene (ki veliko švicam) tisto ta pravo in dam še več od sebe kot sem zmožen :oops: :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA