- 02 Maj 2006, 20:09
Končno spet en malo daljši tek..Vreme je bilo prav primerno, morda za spoznanje preveč blatna proga in spet prehitri sotekmovalci..Bravo Miha, res si se popravil. Tudi sam sem bil v cilju deležen pohval (ja s temi kilami pa res malokdo lahko takole teče). Žal sem rojen ravno v najbolj tekaško plodnem obdobju, al pa se vsem tm pri štiridesetih mal obrne. Tudi s časom sem čisto zadovoljen, sam upam, da se bodo tile moji kolesarsko-plavalni treningi tudi v dobro kje pokazali.
Še boljša je bila analiza. Piške na Zaplani so..a veste kako tini pokaže .. da tri prste desnice skupaj, mal usta zadrži in sprosti en tak zvok olajšanja..tudi danes ga je. Vmes smo izvlekl še cel kup novih tračev, takih mal žalostnih in nekaj zelo razveseljujočih. Pa za Mali sem jih hecal-kr vse po vrsti, vsakga, k me je bil pripravjen prenašat. A še nisem zaključil.
Tolk časa smo viseli tm blizu predsednika, da se jim je doma še tehtnica pokvarila. Nč ni več s prestavljanjem kilogramov s pasu na hrbet, pa saj to tko nobenga ne zanima..
Jutri spet!
lp Aleš