Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

marjan
V Sežano smo zopet skočili družinsko. Prijeten, pa vendarle zahteven tek, kar se vidi zgoraj s profila. S tekom sem kar zadovoljen, čeprav so noge težke :evil: (preveč tekem v kratkem času).

Na Primorskem pa kot smo že navajeni
hrana, pijača, gostoljubnost, žrebanje nagrad...

Hvala Ines za pivce, čestitke kar številčni forumovski ekipi. Na razporeditvi za slovenski pokal pa naju s Simono čaka "odebelitev".

Marjan
 giorgio
No,pa smo dali skozi tudi tek na Tabor.Tokrat smo primorci-kraševci dobro poskrbeli za vreme.Je bilo odlično za tek.Tf-jevcev nas je bilo presenetljivo veliko,pa tudi udeležba na teku je bila številčna.Pa še pohvala Kraškim tekačem-izvedba teka odlično!!!!
Uporabniški avatar
 tini
Tega teka sem se udelezil prvic. Prav lusten tek :) .
Sem pa zaradi "rahlega" pretiravanja v zadnjem tednu tekel v pametnem
"zen - logarska" tempu :) , kar je razvidno tudi iz prilozenih rezultatov.

Se vidmo drugo leto - Ines&co - thank U za piva in narezke :) .

lptini
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
marjan napisal/-a:Hvala Ines za pivce ...

Zdravo marjan, sedaj si se pa izdal. Meni pa praviš, da ne piješ piva?
Pa seveda čestitke, karkoli že pomeni "odebelitev".
Pozdrav iz nižav pod Pohorjem :!:
 marjan
Eh eh Zdravko nič ti ne uide. Sem bil zapeljan :wink:

Sicer pa srečno na Logarski tebi in Mirotu, da bosta na koncu lahko :beer: . Kar se tiče odebelitve, si pa tako ali tako sam "pogruntal", da sva izpolnila pogoj za končno uvrstitev v slovenskem pokalu.

Marjan
 ines
Zahvaljujemo se vsem, ki ste se udeležili našega teka in upam, da ste se v naši družbi lepo imeli.
Bila sem zelo vesela, da sem nekatere videla po dolgem času. Letošnje leto malo štrajkam - bo že boljše.

LP Ines

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA