Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

matej-jethro
Mitja, MihaPR& aj smo tole bitko vzeli kot zadnjo pred ljubljansko vojno :o ULOVKA? Prijetno v soncu, ko v dolini je megla še s kremplji grabila za slemena višjih streh :shock: Lepo in po vrsti smo pisali prijave ter pogrešali dodatne kemične svinčnike. Malenkost. Tudi končalo se je vse tko kot se mora (pustimo uvrstitve in druge tekaške tehnikalije). Cilj-semafor z uro-hrana...(podelitve nismo videli) Zadovoljen! Me je kaj motilo? Samo to, da ob progi ni bilo navijačev, in da so redarji, ki bi to zlahka lahko bili tiščali roke v žepe, ker jih je of course tam v gmajni "nekoliko" zeblo :idea: Priznam, da v cilju bilo je živo :wink: PROGA? Gor-dol in zelo redko kaj drugega. Ne po mojem okusu. ZANIMIVOST? na štartu prevzamem vodstvo in se ga oklepam do 2km ter nato spustim predse vse živo in sapo zajamem šele nekje na 5km :oops: Enostavno-probal sm kolk je konkurenca močna na tretjo nedeljo v mesecu okobru :roll: 8)

Ob 13h je sledil še skok v tekočo Kamn.Bistrico, adrenalin na high level in pa kavica za pomiritev nekje v Kamniku! Mičo-d best ideja :idea:

Miha! T R E N I R A J :--
Uporabniški avatar
 lukovb
Letos je bil prvič Štart in cilj pri ŠD Zaplana. Glede na letošnje izkušnje bomo drugo leto odpravili nekatere pomankljivosti in uvedli še nekatere izboljšave.
Dodali bomo 7 km kategorije za vse moške starostne skupine.
!!! Vabljeni tudi drugo leto !!!
Bojan Mesec
ŠD Povž Stara Vrhnika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA