- 14 Okt 2007, 21:12
Danes smo imeli lep športni in turistični izlet v Zagreb. Številčna ekipa tekaškega foruma je odlično zastopala naše barve v vseh kategorijah in v obeh glavnih tekih: v maratonu in polmaratonu. O rezultati bom kaj napisal, ko bodo uradno objavljeni na spletu. Sicer pa čestitke vsem za odlične uvrstitve, predvsem Daneji, Nataši in Tanji za stopničke. Forumovci smo spet pobrali medalje in nagrade za odlične uvrstive tako v kategorijah kot v absolutni konkurenci.
Proga se mi je zdela super, je res hitra in odtekel sem praktično tako, kot sem planiral, saj sem načrtovani čas zgrešil le za 11 sec. Tudi kilometrske oznake so bile postavljene pravilno.
Organizacija je bila dobra, vendar žal ne na ravni hrvaške prestolnice. Po mojem šepa predvsem organizacija prijav in prevzema štartnih številk, ni bilo elektronskega merjenja rezultatov z uporabo čipov, brez možnosti tuširanja itd. V tem pogledu je organizacija podobne prireditve v Varaždinu veliko boljša.
Tanja, Mirč, Matjaž in Lučko v cilju, ko so čakali na prihod maratoncev
Po tekmi je organizator pripravil za vse udeležence okusno hrano (testenine, golaž ali pasulj ter pivo oz. vodo).
Ker je bil zelo lep sončen dan, smo namesto izteka opravili krajši ogled mesta in okolice.
Nekaj utrinkov iz Zagreba lahko najdete na priloženih FOTKAH
LP
MatjazV
Proga se mi je zdela super, je res hitra in odtekel sem praktično tako, kot sem planiral, saj sem načrtovani čas zgrešil le za 11 sec. Tudi kilometrske oznake so bile postavljene pravilno.
Organizacija je bila dobra, vendar žal ne na ravni hrvaške prestolnice. Po mojem šepa predvsem organizacija prijav in prevzema štartnih številk, ni bilo elektronskega merjenja rezultatov z uporabo čipov, brez možnosti tuširanja itd. V tem pogledu je organizacija podobne prireditve v Varaždinu veliko boljša.

Tanja, Mirč, Matjaž in Lučko v cilju, ko so čakali na prihod maratoncev
Po tekmi je organizator pripravil za vse udeležence okusno hrano (testenine, golaž ali pasulj ter pivo oz. vodo).
Ker je bil zelo lep sončen dan, smo namesto izteka opravili krajši ogled mesta in okolice.
Nekaj utrinkov iz Zagreba lahko najdete na priloženih FOTKAH
LP
MatjazV
Tečem, da lažje dohajam življenje