Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 pajo
#122152
Kakšno lepo vreme v tej naši Sežani. Če se ne prepričaš v živo... Kustus tvoje želje ( ne samo tvoje) so bile uslišane. Se pa upravičujem ker se nisem mogel oglasiti še na analizo bil vsaj spoznal določene osebe z foruma. Pa kdaj drugič nismo zadnjič tekli.
Uporabniški avatar
 Black Raven
#122153
Ja vreme nam je kr lepo prizaneslo,super to! Cestitke vsem udelezencem in zdaj zasluzeno na šunko, jajce in hren :)
Uporabniški avatar
 Romch
#122155
Čestitke vsem, ki ste se opogumili, kjub slabim napovedim!

Zanima me ali ste imeli kaj dežja, burje, temperatura... bil sem prijavljen na 21km, treniral za to, a si nisem upal it dol. Vam, kako je bilo lani,če bi bilo tako letos + dež in mraz ni prijetno.

Raportirajte.

lp
Uporabniški avatar
 kustus
#122156
LP

Lahko ti je žal. Ko smo se peljali tja je bilo vse belo od snega tam idila za tek, ko smo pa tudi počasni prišli v cilj 21-ke je počasi začel padati dež. Nazaj grede pa pri Postojni zopet sneg. skratka ENKRATNO.
Uporabniški avatar
 kustus
#122157
LP

Zdej pa navalio narod na ŠUNKO.
Uporabniški avatar
 Black Raven
#122158
Kar se vremena tiče je bilo res enkratno glede na situacijo kaksna je bila napoved in tudi ko smo se peljali po avtocesti proti Sežani je snežilo do odcepa , potem pa mirno celo sonce se je pokazalo. Med samim tekom je bilo fino, ni pihalo, ni padalo,temperatura vredu, skratka zadovoljen sem hehe!

Sicer pa sezona se je šele začela tako da bo še možnost nadoknadit če je komu zmanjkalo poguma! lp
 dragann
#122159
Današnji se mi ni začel ravno po okusu. Najprej mi je zatajila budilka, nato pa direkt v kraljevske prostore. Pogled skozi okno v današnje jutro pa mi je napovedoval lopato kajti čez noč je zapadlo 5-10 cm snega. Pa sem imel še nenapovedano ogrevanje. Po prihodu okrepitev smo napokali avto in v Sežano.Iz kilometra v kilometer je bilo nebo bolj prijazno in se nam je kar smejalo. Pred startom še dvakrat v zeleno kabino in gas. S tekom sem zadovoljen saj sem prišel v cilj in to v takem stanju, da mi je šlo po glavi veliko hladno Laško ne pa bolniška postelja. Tistim, ki so se ustrašili napovedi pa je lahko žal.

Zdaj pa navali po dobrotah.
LP Dragan :beer:
Uporabniški avatar
 bobr
#122163
Ravno dobro uro in pol je zdržalo vreme brez burje in dežja. Nekaj minut do mojega cilja je začelo pihat in kasneje tudi pošteno vlečt z dežjem. So se mi kar smilili počasnejši :cry:
Temperatura je bila idealna za dolge rokave vreme pa kot sem omenil - SANJSKO za MKM.
Pohvale organizatorjem saj so pošteno obložili darilno vrečko, izboljšali označbo odcepa za 21-8 progo, celo nekaj več asfalta smo bili deležni na slov. strani in uradni rezultati so že na voljo :). Skratka odličen tekaški dan je za mano.
Analiza uspela, Tae dobra lokacija je bila. Zdaj pa druga tadomača analiza.

Moj čas = 1:34:43 :!: Ja poboljšal sem PB na polovički :lol:. Komaj čakam kako ravninsko polovičko...
Uporabniški avatar
 Vreme
#122167
Vreme zdržalo, kot sem rekel :D . Bober tisti počasnejši nismo imeli nikakršnih problemov, zadnji km je sicer začelo deževat, a nas to ni oviralo, veter pa tudi ni bil burja tako, da smo si lahko privoščili priti v cilj z nasmehom.

Sam sem sicer svojo udeležbo v sredo odpovedal zaradi želodčnih težav, a mi srce ni dalo,da bi ostal doma. Pa sem šel. Brez Wege bi do Lipice obupal, prava muka se mi je dogajala v želodcu, potem je šlo brez problema do cilja, praktično skorajda brez požirka vode in drugih substanc.

Kljub vsemu pa je padel nepričakovano moj p.b: 2:18:23, ki je nekaj sekund hitrejši od Ljubljanskega. Kaj bi le bilo če bi bil popolnoma zdrav :roll:

Se pa opravičujem vsem, ki so me na štartu nekaj spraševali in se hoteli pogovarjati z mano, saj nit ne vem kdo vse. Sem imel preveč dela samim s seboj in z mislijo če mi bo sploh uspelo priti do cilja! :oops:

Odlična prireditev tudi proga mi je všeč. Ne vem ampak zadnje čase so mi razgibane proge bolj pri srcu!

Še pridemo!
Uporabniški avatar
 miro
#122169
Vreme moje čestitke!
Miro
 AinE
#122170
To je bil moj 2. MKM. Vreme se mi je zdelo bolj prijazno kot lani. Razmere za tek so bile letos za moj okus idealne. Organizacija OK. Le nekateri italijanski vozniki so se pritoževali (beri: so hupali), ker so morali ustaviti avtomobile, da smo lahko tekači neovirano tekli.

Sem opazila, da je veliko štartnih številk ostalo nerazdeljanih, zlasti tistih, višjih. Kot kaže, se tisti, ki se prijavijo med prvimi, redkeje premislijo. Tistim, ki niso prišli zaradi slabe napovedi vremena, je res lahko žal.

Lp E.
Uporabniški avatar
 Classix
#122172
Prišel, odtekel (z krajšimi prekinitvami) svojih prvih 8K...in odšel. Za Ano in Lizo je zmanjkalo časa. Bosta prišli na vrsto kdaj drugič. Zadovoljen z vsem, predvsem sam s seboj...še pridem!

Prijetne praznične dneve vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 softi
#122174
Super je bilo :D . Sicer o PB ne bi razglabljala, čas je bil najslabši do sedaj. Ampak se po teku počutim naravnost odlično, kar pa tudi ni za zanemarit.

Proga zelo simpatično razgibana, do 14km je šlo solidno. In ravno, ko sem razmišljala, zakaj že se moram tkole mazohirat, se od pripelje en italijanski stric policaj na motorju. Pa se skoraj ustavi in začne vozit po principu gas-bremza tik za nama. Ne vem, a sva mu bile tako simpatične? Me je pa tip s svojim motorističnim nevemkajže pošteno znerviral. Dobro da se je po kakem kilometru odpeljal naprej, ker verjetno bi mu kaj kmalu začela kazat srednji prst. Grrrrr..... Do 18 km spet normalno. Od 18 km naprej pa hmmmm, tisto mi pa ni bilo všeč. Dež, mraz, veter, tko da sem se počutila kokr ena prešvicana ledena kocka. In temu primerno se je upočasnil tudi tempo, na dveh klancih sem celo nardila par korakov. Ja, drugač ni šlo. Ampak prečkanje ciljne linije, čestitke, objemi sotekačev in vse težavice izginejo. Ena sama sreča, ker mi je tudi tokrat uspelo, pa da ne pozabim, topla juhca je pa zakon :D ! Barbara, hvala za družbo! V dvoje gre dokazano lažje :).

Čestitke vsem udeležencem in pohvala organizatorjem za fajn izpeljan dogodek!

Softi :D
 PROSPORT
#122177
Vreme je bilo za tek odlično, zadnjih 5km sicer veter v prsi, ampak smo preživeli brez dežja.
Rezultat zadovoljujoč, popravil svoj PB za skoraj 4 minute. Zimski treningi z Igorjem in ekipo triatloncev 3K Sporta so se obrestovali. Moram pa omeniti, da MKM ni ravno za postavljati rekorde. Za to je bilo preveč klancev in sploh na začetku preveč drena, kjer sem verjetno izgubil kar nekaj časa s prehitevanjem.
Uradnega rezultata še nimam, po Polarju pa sem tekel 1:39:17. Pokazalo mi je, da sem pretekel 22,12km, kar je za 1km več. Sicer sem verjetno res pretekel nekaj 100m več, ker zaradi drena nisem mogel lepo okoli ovinkov, ampak toliko več najbrž nisem pretekel. Verjetno bo razlika zaradi novih tekaških copat, na katere Polarja nisem kalibriral.
Organizacija na Krasu je bila res dobra, ta tek bi priporočil vsem, ki radi tečejo na urejenih prireditvah.
Lepo so nas obdarili, vsak je dobil steklenico terana, lonček medu, Becel margarino, DVD film, salamin in dobro joto s klobaso in kruhom. Tisti, ki ste ostali doma vam je lahko žal, zamudili ste lepo tekaško prireditev.
Uporabniški avatar
 Laufer
#122180
Zadovoljen s tekom, tekel po planu. Začel hitro, nato upočasnil, potem me je tam nekje na 7 km ujela Eggy, tako sva en drugega vlekla do 18 km. Potegnil sem ročno in od tam dalje sem se v ZEN tempu iztekel do cilja. Do 18 km 1.30,30 do cilja pa sem potreboval 18 minut in pol.
Super organizacija, motila me je samo mrzla voda na okrepčevalnicah, ampak to je zunanji vpliv na katerega organizator nima vpliva.
Topla juhica v cilju je padla na plodna tla.
Še pridem.
Hvala Razy-ju, Sončki in MatjažuV za družbo pri prevozu v Razymobilu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA