No pa da še jst prmaknem svojo lopatko in ajmrček
A vs ma,kaj bom anpisala:hehe:
Ne čakte naprej moram nardit tole:

-za vsazga en-a bo dovolj
pa še tole za vse skupi
(p.s.:kar obljubim to drži,a ne

)
No tko
..špinače nisem jedla,tko da rezultat je pač plod mojih treningov in želje po teku
...ja no dobr že res,da so me pol motivirale tud lepe mišice mojih sotekačev,ki sem jih po 2/3poti spustla z verige
Ko sem odhajala od doma se je nekaj sumljivo oblačilo.V mojih mislih je blo,če bomo mi dons kej tekl
..pol sem itak,ker mam petko-BMW-ja, da nau pomote, brzela po avtocesti,da ja ne zamudim,in za las ušla trku,ker se je eni bejbi avto ustavu kr na prehitevalnem pasu.Sledilo je

in moje misli,nenenene

-torej poduk:boljš po polžje na trening,pa vsaj prideš,kot pa da me ne bi bilo.
No naš meeting punkt sem z lahkoto našla in vsem hvala, ki ste me na različne načine usmerjali
Tam sta mi špalir že pripravila Tourge(njega sem vidla prvič) in Tini.
No in pol da ne bi blo čist brez kompliciranja, smo se morali po prihodu "gorenjskega vodje po Brdu"

, preparkirat.Spet moje misli:če bo šlo to tkole,...ajmeajme
...no ampak tud to je blo za neki dobr(p.s.:Lojzek že ve),kajti tam je bil gozd in lahko sem fantom, da sem jih malo ogrela, za začetek odplesala striptiz

(beri:šla sem

v prirodo) in v zahvalo so me take, male, leteče živalice pošteno napikale tam po zadnji plati.Moje misli:no kako si bom pa zdej našla kakšnega na poroki,ap še v kiklci bom.
Ampak to je pač čar narave in tko kot je že Tourge ugotovil na koncu se bo mogel "Tisti",k bo hotu h korit,kr pošteno namatrat(
Petrca skrajni čas da sine začne trenirat).
Aja tule sledi en nasvet vsem bodočim udeležencem-kakšen vonj sivke(al pa kr drevešček okrog vratumne

oz.za tiste bolj napredne Autan, na takšnem treningu prav pride.
..torej kje smo že ostali...(Spet bodo komentarji,da je tole čist po babje)Al sem se pa že mal od Fotra nalezla
...tu na sceno pride še Bor-ki je drugač Borut-to sem se zdej že naučla.Prvič na sceni med forumovci.Dobrodošel
...sledi čakanje in akademskih 15 za vse zamudnike.Sama ta čas izkoristim za ogrevanje in zbadanje na račun moje jutranje joge.Vsi me nekam postrani gledajo,kaj se grem,ko sem se le spretno trudila, da se uspešno pripravim na moj trening.
Seveda,fantje pa sam nekaj poskokov pa so bli ogreti-kao frajerji.Itak pa so jim pulzi že sam ob ogrevanju nekam čudn kazal(le zakaj, se človek vpraša)
...no zdej pa resno

PROGA JE RES DOBRA. Ne sam da sem zamenjala teren-od klasičnega Rožnika, pa do tega,da sem imela zraven še družbo in čas ob pripovedovanju vicev mine kot za šalo, je teren res enkraten.Jaz rečem vrhunski.Ves čas se teče po na novo nasipani poti,brez kakšnih težjih vzpetin.Nekaj časa v šumici,pol se pa svet odpre in za nas "mestne srajce",čudoviti pogled na hribe in gore.(Potencialni ženini-na tole padem

-torej hiška s pogledmo na hribe je že plus

).
..že res da pol sledi ena dolga ravnina,ki je Tinija takoj spomnla na Radence,ampak ob pritekanju tako dobrega gorenjskega zraka v pluča,na ravnino kr pozabiš.Pol sledi pred koncem še en ljukavi ovinek(beri zavajanje protivnika

) in moje misli-ne,ne ni še konc.
Tukaj so fantje itak že pobegnil in tako smo naredili dolgo kačo,vendar spet ne tko dolgo da se ne bi vidl.
..ko sem tekla zadnje kilometre me je Lojze čekiral al bom pršla z jezikom do podna,al...

,ampak jaz,pač bikica(beri:lepo vztrajna) mu namenim en lep nasmešek
...sledijo čestitke vseh udeležencev za dober trening in zaužitje prvih kapljic(vode,da ne bo pomote) in nekaj energija.
Takrat se nam pridruži še Aleš,ki mu je tistih akademskih 15 na začetku pa ušlo.PA drugič bolj točno,a ne.Pa sej progo itak že pozna in če bi bil že na teku zraven pol po mojem jaz ne bi nikam prišla,ker sem pol v brunarci, itak kr z odprtimi usti poslušala-med tekom bi pol imela polna usta mušic
..seveda, družna odločitev je bla, da tako dobr trening je pa treba poplaknt.Itak smo bli dehidrirani.Ne ga sr...,pa da bi zdahnl.Gremo hitr,a še nismo tam.
...tud v brunarci je zlo vrhunsko
..ja,ja, ja,sej bom povedla, da sem bla najprej na soku,pol sm pa naredla ognjeni krst

(tukaj bi zdej moral pisat:I love pivo)
..no v detajle se pač ne bom spuščala-zato vam ne bom izdala o čem vse je tekla debata ob pivu-

pišuka čist sm se že poistovetla s fanti

-ampak to je za kazen vsem tistim, ki niste prišli in v poduk, da morte drugič zagotovo prit.
..neki pa so itak že povedal.Govora je blo o Dublinu-tukaj je nastal tudi tisto:Mi trije smo najboljši par,...
Pol so me fantje še lepo pospremil, do avtoceste in mi hkrati nudl še nočni ogled Kranja

.
s Tinijem sva še pol nadaljevala še gonjo po avtocesti in tako sem prišla domov-ne prašat kdaj

-še dobr da me doma ne čaka, razen cimre in cimra,nihče drug,kajti drugač bi se mogla zgovarjat, da sem tekla najman maraton
No tko,to je moje zelo izčrpno poročilo treninga(
Lojzek,podiram rekorde,a ne

), ki je bil ravno zaradi tako prijetne družbe eden izmed mojih najlepših doslej.
In ker si želim, da bi sledil še kakšen,apeliram na vse, da se ga v bodoče udeležite.
Jaz mislim, da bom skor že obljubila(prisotni včeraj vedo kaj to pomeni), da se ga bom poskušala udeležiti vsaj enkrat tedensko,če bo postal res tradicionalen.
...tko dost mate
aja,pa svaka čast Alešu za tistih 180km,če se ne motem(to sm še posebej obljubila)