Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ales
Ja spet sem zamudil začetek, sory, a nečakove težave so me speljale v Benetke.

Menda nekaterim že en krog ni dovolj in taki se kar množijo.

Torej, do 20.00 smo prav vsi odtekli nameravano kilometrino in jaz sem k avtomobilom pritekel ravno še v trenutku, ko so v škatli s pecivom ostali zadnji štirje kosi Barb-ine mojstrovine. Ko sem tri pojedel, so me potolažili, da ima menda v avtu še en komplet. Ta je bil v originalu namenjen današnjemu slavljencu, ki je žal zbolel. Tokrat se nas je nabralo kar osem zagretih tekačev-prvič smo videli Matevža in Marathona.
Seveda smo po teku zavili v Brunarico, kjer smo večinoma razpredali o pikniku, Dublinu, no ja pa čisto malo o Maliju.

Lojzeta smo pogrešali, ja pa ostale tudi, seveda. In se dogovorili, da se naslednji teden spet dobimo, morda bomo že naslednjič preizkusili proge v Udin Borštu, še bližje Brunarici.

Vabljeni!
 marjan
Pozdrav še od naju z ženo, ki sva že malo prej "tolkla" okoli Brda. Uspel sem opaziti Tuarega, Barb, tretjega pa ne poznam.

Jaz namreč delam po knjigi in sem imel včeraj podaljšan tek in sicer sem prvič v življenju pretekel 12 km. :D :D :D.
Zdajle zjutraj to tudi malo občutim v mečih. :( :( :(

Če bi mi kdo rekel pred 1 letom, da bom toliko kdaj sploh uspel preteči,bi se mu seveda samo smejal. :) :)

Drugače vas pa malo opozarjam na progo v Udin boštu, kajti žena ima zelo neprijetno izkušnjo. :cry: :cry:
Na korenini v gozdu se ji je prevrnila noga in je bila "out" skoraj 2 meseca.
Malo pazljivosti ne škodi. :wink: :wink:

Sicer pa je tek po Udin boštu dejansko užitek. :D :D :D

Pozdravljeni vsi korenjaki
Uporabniški avatar
 Barb
A ste prebral danes v Novicah, tam na zadnji strani,da se je včeraj na Brdu menda ena ful znana oseba rekreirala,ker je imela ob seb kr šest telesnih stražarjev.Sami mačoti.
Dva sta tekla spredaj-aja en čisto spredaj-v izvidnici-dva pred njo-da sta odganjala mušice,eden ob boku-za čvek, dva pa itk za njo, da je čutila pozitivno energijo na ritki, ki jo je gnala naprej.
Uporabniški avatar
 jcerni
Na Brdu pri Kranju se nas je srečalo tričetrt ducata tekačev :D . Tekli smo v živahnem tempu, ki človeku še da dihati 8) . Z večino smo se videli prvič, medtem ko "na videz" Aleša poznam še, ko smo tekmovali kot "pionirčki".

Glede na to, da že od svojega 7 leta tečem po Udenborštu in v njem poznam vsako smreko od Kokrice do Golnika, vas ne bi smelo biti strah, da se boste izgubili :idea: . Samo bojše je izbirati, kakšne širše poti, da vas ne bodo imeli klopi za kosilo :shock: .
Uporabniški avatar
 Bor
Barb napisal/-a:dva pa itk za njo, da je čutila pozitivno energijo na ritki, ki jo je gnala naprej.

hehehehehe.......to nisem biu jst :oops:

lp bor
Uporabniški avatar
 Barb
Bor napisal/-a:
Barb napisal/-a:dva pa itk za njo, da je čutila pozitivno energijo na ritki, ki jo je gnala naprej.

hehehehehe.......to nisem biu jst :oops:

lp bor

hahahah to pa sam tist vejo,k so nasprot tekl :P :P

uuuhhhh kako je blo toplo--mislm po jaknco :P :P
Uporabniški avatar
 Barb
jcerni napisal/-a:Na Brdu pri Kranju se nas je srečalo tričetrt ducata tekačev :D .

Kaj pa tekačica,prosim :twisted:
Uporabniški avatar
 Barb
marjan napisal/-a:Pozdrav še od naju z ženo, ki sva že malo prej "tolkla" okoli Brda. Uspel sem opaziti Tuarega, Barb, tretjega pa ne poznam.

No lepo,

..drugič pa pristopta, pa da bomo še kakšno rekl,a ne :P
Uporabniški avatar
 Bor
Barb napisal/-a:
jcerni napisal/-a:Na Brdu pri Kranju se nas je srečalo tričetrt ducata tekačev :D .

tekačica je pa bla tolk zakrita z bodigardi, da se je sploh vidl ni........ 8)
Uporabniški avatar
 jcerni
Bor napisal/-a:
Barb napisal/-a:

Popravljam napako "Na Brdu smo premagovali kilometre tričetrt ducata tekačev in eno dvanajstino ducata tekačic".
Uporabniški avatar
 Barb
Bor napisal/-a:
Barb napisal/-a:

Ja ampak bodigardi so važni-pravi mačoti,vam rečem
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Lep tekaški pozdrav!

Ko srečal sem Prešerna, mi je dejal: Le pošlji sliko na ogled. :D

Ker podobo na ogled postaviš. Reinkrnacija Prešernaja 8)
Uporabniški avatar
 jcerni
Zadnji del proge Brdo v sliki. :idea:

Glejte obronke gozda, tam poteka bela cesta za tek :D .

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA