področje za debato o tekaški literaturi na splošno ter za predstavitve knjig v slovenskem in tujih jezikih. pa še seciranje njih vsebine ...
Uporabniški avatar
 KHAN
A je primerna tudi za bolj resne tekače, ki imajo tekmovalne ambicije?
Uporabniški avatar
 Tatjana
KHAN napisal/-a:A je primerna tudi za bolj resne tekače, ki imajo tekmovalne ambicije?

Ne preveč.
Uporabniški avatar
 dedic
Hmmm.....fain se slisi... :D :wink: ...mal bo treba se mami uprasat.. :?
 potepuhinja
Vidim, da ste tukaj že sami stari mački v teku... :lol:
Jaz nisem nikoli rada tekla, zame je bila to prej muka kot veselje.
Najbolj zanimivo izmed vsega pa je, da kadarkoli sem gledala koga teč, se mi je zdelo, da leti lahkotno kot pero. Zase tega ne bi mogla trdit.
Hoja že, tek - a ste hecni, jaz pa tega res ne bom počela...
V zadnjem letu sem precej razmišljala o teku, a nikoli nisem zbrala toliko volje, da obujem copate in stopim čez vrata. Predvsem je bilo precej vprašanj, recimo: kako naj tečem? kako naj diham? ali delam prav?itd.
Prav vesela sem, da sem kot popoln začetnik dobila v roke to knjigo in dvd, dosti lažje je. Končno sem obula copate in začela...

Hvala Urban! ;o)

Še vedno pa bodo dobrodošle vaše izkušnje, izkušnje starih mačkov :wink:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla potepuhinja,

Dobrodošla v druščini tekačev,

Kar tako naprej, in lepo počasi nadaljuj s tekom... :wink: Nikar preveč ne hiti, saj tako lahko le stakneš kako poškodbo, ki te bo še bolj oddaljila od želje po teku...

Sicer je na samem forumo toliko že obdelanih tem in vprašanj, da je najbolj pametno za začetek poiskati odgovore na eventualna tvoja vprašanja... :wink:
Uporabniški avatar
 matec
Ma kupi knjigo in dvd ker tudi ni kaj zelo draga zato ti jo priporočam drugače izveš tudi veliko novih stvari od teka ki jih prej nisi vedel. v knjigi boš izvedel o prehrani, o tehniki teka, vaje....no veliko stvari :!:

no jaz sem jo kupil in sem z njo kar zadovoljen res da ni za velike profesionalce ampak je za začetnike in tekmovalce srednje ravni.
:D
Uporabniški avatar
 Pina
Ojla, sm si jst tudi nabavla tole knigco in je res super...nič nakladanja, samo tisto kar potrebujem.
Ne zastopim pa enega podatka v njej: trening za 10km ima intervalne treninge i=103-110%
kako je to možno?
Uporabniški avatar
 IČA
Pina napisal/-a:Ojla, sm si jst tudi nabavla tole knigco in je res super...nič nakladanja, samo tisto kar potrebujem.
Ne zastopim pa enega podatka v njej: trening za 10km ima intervalne treninge i=103-110%
kako je to možno?

Verjetno je mišljeno aerobno območje, torej intezivnost teka je v anaerobnem območju.
Uporabniški avatar
 Pina
mogoče, čeprou je za oznako i napisano samo intenzivnost teka....
..ja ja bo kar držalo....zgleda da se res navezuje na aerobno območje :)..tenks...nism niti pomislila na to

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com