področje za debato o tekaški literaturi na splošno ter za predstavitve knjig v slovenskem in tujih jezikih. pa še seciranje njih vsebine ...
Uporabniški avatar
 AVI
#294519
Pred dnevi je izšel prevod knjige Scotta Jureka, JEJ in TECI. :D :D Scott Jurek je eden najboljših ultramaratoncev, ki je, kot zamimivost, vse svoje največje dosežke dosegel ob veganski prehrani. V knjigi tako ponudi tudi številne zanimive veganskem recepte. :D

http://www.ciceron.si/site/ciceron_knji ... eci-2.html :D

V četrtek 29.11.2012 ob 18. uri bo v knjigarni Konzorcij predstavitev knjige, kjer bom tudi sodeloval in upajmo kaj "pametnega" tudi povedal. :lol: :lol: :lol:

Več: http://www.mladinska.com/skupina_mk/kol ... k?etid=952

Tako, da v kolikor boste kaj mimo hodili, se le oglasite...da še kakšno rečemo. :wink: :D

Druga predstavitev pa bo 30. novembra ob 17. uri v Modrijanovi knjigarni na Trubarjevi 27 v Ljubljani kjer bo o knjigi Jej in teci govoril Urban Praprotnik.
Uporabniški avatar
 muc
#294663
Super je bilo in prav škoda, da urca tako hitro mine! :D
Avi moram kr priznat, da ko sem te poslušal, sem tud sam dobil kakšen preblisk kaj bi še lahko "ušpičil"...doživeto in lepo povedano...bravo! :clap:
Knjiga je že doma in že čaka, da jo primemem v roke...glede na slišano bomo zraven še kej skuhal hmmm...komaj čakam zato pa hitr dol z neta! :lol:


See ya... :wink:
Uporabniški avatar
 Misho76
#294676
Folka je blo glih prou, da so bli vsi stoli zasedeni; knjige kupu nism, ker bo moje darilo; dognanja => tekači so čudaki, tek na dolge proge je zdravju škodljiv; Avija močno sumim, da je robot al pa alien :wink: in pa - še zmer sm mesojedec :lol: Drugač pa fajn :lol: lp vknd vsem, M
Uporabniški avatar
 Tilcara
#294679
Spontana in luštna pripoved Avi :clap: Prav vroče je bilo v Konzorciju, sploh pripoved o prašnih puščavskih tleh doline smrti, ko ti ne uide "tek v pečici"..se kar veselim prihajajoče mrzle vremenske fronte :wink: Dedek mraz me je že obdaril, knjigo prebrala skoraj do konca :? , a vsaj poglavje sem si pustila, da prehitro ne mine :wink:
Pripoved v knjigi doživljajska, recepti zanimivi,predvsem eksotični. Nekatere sestavine je sicer težko dobiti, a to je že druga zgodba. Bomo poskusili ali pa kar odšli čez lužo :wink:
Uporabniški avatar
 miciM
#295013
AVI napisal/-a:Spet narejeno domače riževo mleko po receptu "de la Scott Jurek"... :lol:

Nič NE vidim, nič NE okušam, kje pa je to riževo mleko :lol:

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA