področje za debato o tekaški literaturi na splošno ter za predstavitve knjig v slovenskem in tujih jezikih. pa še seciranje njih vsebine ...
#331265
V prodaji je že nekaj časa tudi predmaratonska izdaja revije Tekac.si, v kateri sta se Luka Hren in Uroš Kožar obširno lotila vadbe hitrosti, dodali pa smo tudi načrt treninga za zadnji mesec pred Ljubljanskim maratonom - za desetko, polmaraton in maraton.

Oprema: Med prvimi smo preskusili športno uro Suunto Ambit3 Peak in se vprašali, kaj izbrati za daljše teke: hidracijski pas, nahrbtnik ali samo držalo za plastenko?

Vadba in prehrana: Marko Roblek je napisal 10 nasvetov za okrevanje po maratonu, Anita Kos pa svetuje o prehrani po tekmovanju. Dunja Grašič in Jani Derstvenšek sta vstopila v zadnji mesec priprav in njun napredek je izjemen.

Reportaža: Jan Kok se je umazal, skoraj zmrznil, plezal in tekel na tekmovanju Tough Mudder.

Intervju: Tokrat smo se pogovarjali s pevko, ob tem pa tudi odlično rekreativno tekačico Ireno Yebuah Tiran in z našo najuspešnejšo gorsko tekačico, Matejo Kosovelj. Ob recenziji knjige Ultrablues pa smo za rokav pocukali še glavne akterje: Boštjana Videmška, Sama Ruglja in Žigo X Gombača.

Zgodovina: Uroš Buh se je ozrl v zgodovino teka v naravi. Je to nekaj novega ali že znana dejavnost v novi preobleki?

Več o reviji izveste na spletni strani Tekac.si, kjer se lahko na revijo tudi naročite.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA