področje za debato o tekaški literaturi na splošno ter za predstavitve knjig v slovenskem in tujih jezikih. pa še seciranje njih vsebine ...
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

v stolpcu z reklamami (ja, EPP :) ) sem malce preuredil pasico, ki prikazuje vsebino z Amazon.com. zdaj se v njej naključno prikazuje osem različnih knjig in revij. poglejte...

resno razmišljam, da bi se naročil na katero izmed revij. lahko bi se tudi dogovorili in 'delili' naročnine. par se nas zbere, vsak se naroči na eno revijo in potem imamo bralni krožek :)
Uporabniški avatar
 želva
ero napisal/-a:resno razmišljam, da bi se naročil na katero izmed revij. :)

Pred leti sem bil naročen na runnersworld. Skoraj v vsaki številki je obsežen članek o kakšnem ameriškem 'heroju'. Če te ne zanima ali g.w.Bush (ali kakšen lokalni nikadčuo, ali marinci v Iraku) preteče maraton ali 5k (in to s slikami na 4 straneh) in reklame in podrobnosti o mnogih tekmah v USA ter druge reklame za ameriške artikle (knjige za hujšanje, čudežni preparati ....), je najbrž bolje, da se naroči ena od evropskih lokalnih izdaj, saj so pametni članki večinoma objavljeni v vseh izdajah, tekme pa so nam malo bliže. Če naj bi bila to angleščina je na voljo edino UK verzija.
Po drugi stani pa ne vem če je kakšna prednost, da se to naroči prek amazona ne pa direkt na njihovi strani ?
LP Martin
 damjan10
na Amazon.com bi dobil tudi starejše številke, prebrane številke in tudi cenejše je!
Uporabniški avatar
 ero
hja, cenejše? odvisno od akcije, verjetno :)

sam sem naročen na nemško izdajo Runners Worlda, ki mi je po vsebini 'bližje' kot ameriška. še bolj 'domača' je italijanska, ki jo poiščem v kioskih, če grem na kak tek v Italijo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA