področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

tehnik
Pozdravljeni!

Če koga zanima zasledil sem da ima INTERSPORT akcijo in so recimo Asics GT 2120 tam od 18 otobra za 84 €. Toliko če jih kdo kopuje da ve ...

LP Tehnik
 gs1422
Mhm. Opazil tudi sam. Takoj za tem, ko sem jih na superge.si naročil za 99€. Tolažim se s tem, da ima intersport še spomladansko zalogo in barve, superge pa že jesenske. :D
 tehnik
Saj jaz tudi!

Ker jaz sem jih pa kupil dva tedna nazaj v TS v Ljubljani za 100 € :? in zdaj niti nočem preveriti če so moji res novejši model.
Eh pa sem že dva tedni lahko z njimi šel tečt!!

Always look on the bright side of life ....... juhu juhu juhuhu

Tehnik
 ton
So, vsaj v reklami imajo v Intersportu tastari model z modrimi regalijami, nove ('jesen/zima 07') so rdeče.

ČEPRAV pa morda ni slaba ideja o rezervnem paru...
 gs1422
Jaz sem naročil črne. 8)
Uporabniški avatar
 marathon95
tehnik napisal/-a:Pozdravljeni!

Če koga zanima zasledil sem da ima INTERSPORT akcijo in so recimo Asics GT 2120 tam od 18 otobra za 84 €. Toliko če jih kdo kopuje da ve ...

LP Tehnik

To je prošlogodišnji model.
Ja sam ga kupio u Hervisu u Ptuju, prije mjesec dana u pol cijene. Istina bil je zadnji par.
Cijena ovogodišnjeg modela, 2130 je 125 EUR
Uporabniški avatar
 ZHAK
ton napisal/-a:So, vsaj v reklami imajo v Intersportu tastari model z modrimi regalijami, nove ('jesen/zima 07') so rdeče.

ČEPRAV pa morda ni slaba ideja o rezervnem paru...

Rdeče so že spomladi imeli v Avstriji, v Gradcu, ravno tako Intersport. Bi blo fino preverit, če tam ne prodajajo modrih kot model jesen/zima 2007/08.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA